Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
116111.no
116111.no

A-Å

Spørretjenesten er stengt fram til 6. august

God sommer - Ulsrudvann i Østmarka (foto: ung.no)

Er det alvorlig og du trenger svar raskt, kan du likevel stille spørsmål til vårt kriseteam. Kun veldig alvorlige spørsmål vil bli besvart.

Se vår oversikt over gode hjelpetjenester.

Offentlig og kvalitetssikret
God sommer - Ulsrudvann i Østmarka (foto: ung.no)

På grunn av ferieavvikling i sommer, har vi bare anledning til å svare på spørsmål som er svært alvorlige og som krever et raskt svar (perioden 27. juni - 6. august).

 

Hva med alle andre spørsmål?

Du kan søke i vår omfattende base med med tidligere spørsmål og svar på ung.no/oss. Med over 250.000 spørsmål og svar er sjansene for at noen har spurt om akkurat det samme som du lurer på stor - og da får du svar nå med én gang.

 

 

Mandag 6. august åpner spørretjenesten som normalt igjen.

God sommer!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Mona sofie
1
16.07.2018 03:12:17
Før jeg får mensen da skifter jeg pind å går på do jeg preker natt pind på på natta og så puler jeg dag pind på dagen
Anonym
0
11.07.2018 02:05:21
13 år gammel og penis er 14 cm normalt, har ikke hår under armene eller så mye på beina armene men har litt på pung, er dette normalt
Annonym
0
03.07.2018 11:39:05
Når har dere åpent. (red. anm: Vi har stengt for vanlige spørsmål frem til 6. august, men alle artikler og alle tidligere besvarte spørsmål er tilgjengelig, slik at du og andre nok kan finne svar på det meste dere lurer på der. Er det noe alvorlig/krise, kan man stille spørsmål på vanlig måte og få svar innen et døgn)
Heldige
7
30.06.2018 21:45:59
Dere har mye ferie! Heldiggriser! (Red. Vi har ikke mer ferie enn andre, men i svarpanelet vårt sitter det rundt 200 stykker som avvikler feire på litt forskjellig tidspunkt. Derfor må spørretjenesten være stengt i såpass lang tid, for å kunne sikre et bredt og godt nok utvalg svarere for å gi en god tjeneste for dere. Og husk at vi gjennom hele sommeren har et lite team som svarer ut de som har spørsmål som haster/er krise. God sommer!)