Alle mennesker er unike. Alle har noe som skiller dem fra andre, det handler bare om å finne ut hva det er.

Kjenn etter. Liker du noe de fleste andre ikke liker? Da har du en usedvanlig mening. Føler du noe i en situasjon andre kanskje ikke føler på? Da er du annerledes i den situasjonen. Liker du å kle deg annerledes enn de fleste andre? Da har du en unik stil.

Det er utrolig mange måter man kan være unik på. Du har det i deg!

Finn ut hva som er unikt for deg

Mange unge kjenner på et ekstra sterkt behov for å finne ut hva som er unikt for seg. Når du er i puberteten endrer kroppen din seg. Personligheten din endres også. Derfor kan du føle på at ungdomstiden er den tiden der du ordentlig blir til den du er.

Det kan hende du ikke føler deg noe annerledes enn de andre. Det er helt greit! Du må ikke skille deg ut om du ikke vil.

Du er bra nok

Men du må aldri tro at din unike versjon av deg selv ikke er bra nok. Mange føler at de bare vil bli likt om de oppfører seg på en spesiell måte. Men hvis alle tenkte slik, hadde ingen vært unike. Husk at det står respekt av å tørre å stå fram som den man er.

Hvis du har lyst til å skille deg ut, handler det om å finne ut hvem du virkelig er. Vær tøff, og vis det fram! Du er tross alt den eneste som er som deg.

Om du vil skille deg ut eller ikke, spiller egentlig ingen rolle. Det viktigste er at du trives med deg selv. Gjør det som er best for deg. Uansett, så er du god nok.