Hopp til hovedinnholdet

Hva koster russetiden?

Du kan være russ og bruke masse penger, eller du kan være russ og bruke minimalt med penger. Hvor mye penger du bruker på russetiden kommer helt an på hva du har tenkt å gjøre.

Offentlig og kvalitetssikret

Hva slags arrangementer du drar på, hvor mye klær du bestiller, om du skal være på bil eller buss, om du skal betale for russelåter, lys- og lydanlegg, sjåfør - alt dette er med på å avgjøre hvor mye penger du kommer til å bruke på russetiden.

Trenger ikke å koste mye

Hvis du ønsker å være russ, men vil unngå å bruke masse penger, så er det fullt mulig.

Russetiden er noe du kan velge å være med på selv, ikke noe som skjer i regi av skolen eller kommersielle aktører, og du står derfor helt fritt til å velge hva du eventuelt vil bestille av utstyr, og hvilke arrangementer du eventuelt vil delta på.

Hvis du vil være med å feire russetiden, så kan du for eksempel bestille deg en russedress, russekort og eventuelt et russe-id for å komme inn på nasjonale arrangementer, uten at dette trenger å koste allverden.

Mer enn dette trenger du egentlig ikke for å ha en skikkelig bra feiring.

Sist oppdatert:
16.04.2019
Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Spørsmål og svar

Hvordan tjener penger til russetiden.
Hei Det finnes mange måter å tjene penger via dugnadsarbeid på. En oversikt over slike dugnadssider har jeg dessverre ikke, men det kan være en g...