Nyttige nettsider for deg som jobber med skoleoppgaver

Finne du ikke god informasjon til en skoleoppgave? Sitter du fast i skriveprosessen? Vi har samlet gode, kvalitetssikrede nettsider for deg.

Gutt jobber med leksene (colourbox.com)
HJELP: Trenger du hjelp til leksene? I denne oversikten finner du lenker til ressurser du kan bruke for å finne hjelp i de forskjellige fagene,


Leter du etter fakta til oppgaven du skriver, eller trenger du inspirasjon for å lage en god problemstilling? Her finner du nettsider med informasjon du kan bruke i oppgaven din. Under kan du lete etter nettsider tilknyttet enkelte fag.

Trenger du mer hjelp til leksene?

Hos Røde Kors kan du få gratis hjelp til dine lekser. Røde Kors Leksehjelp ønsker å tilby leksehjelp i alle fag, men dette vil variere fra sted til sted. Sjekk nettsiden deres for å finne ditt nærmeste senter og åpningstider. I tillegg finnes Digital leksehjelp, som er Røde Kors sitt leksehjelptilbud på internett, og som kan brukes av alle i ungdomsskolen og videregående.

Har du ikke Røde Kors Leksehjelp der du bor kan du sjekke om det er andre muligheter. Kanskje har noen av disse stedene leksehjelp:

  • Skolen din
  • Fritidsklubben/Ungdomsklubben
  • Biblioteket
  • Frivillighetssentralen
  • Røde kors ressurssenter

Sjekk også med eldre søsken, foreldre, bekjente, klassekamerater og andre som kanskje vet mye om akkurat det temaet eller faget du trenger hjelp med.

Skrevet av Redaksjonen, ung.no

Sist oppdatert: 10.11.2019

Offentlig og kvalitetssikret
Gutt jobber med leksene (colourbox.com)
HJELP: Trenger du hjelp til leksene? I denne oversikten finner du lenker til ressurser du kan bruke for å finne hjelp i de forskjellige fagene,
Fikk du svar på det du lurte på?
Aktuelt

Å be om unnskyldning

Hvordan kan man få sagt unnskyld på best mulig måte? Her får du tips.


Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Unnskyld på mobil (ung.no)

Angrer du etter ”one-night stand” og tilfeldig sex?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer? Du er ikke alene. Tilfeldig sex, eller "one-night stand", er relativt vanlig.

Jenter sitter i senga og angrer (colourbox.com)

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

Jente sitter ved pulten og er sliten (www.colourbox.com)