Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

A-Å

Disse vant skrivekonkurransen

Siluett tenåringer (www.colourbox.com)
Å VÆRE UNG: Ung.no og Skrivesenteret har gjennomført skrivekonkurranse om å være ung.

Vi har valgt ut de fire vinnerne av skrivekonkurransen ung.no og Skrivesenteret har gjennomført. Les tekstene deres her.

Les mer om skrivekonkurransen her.

Offentlig og kvalitetssikret

Ung.no og Skrivesenteret har gjennomført en skrivekonkurranse for ungdom mellom 13 og 19 år. En rekke årstrinn fra flere skoler deltok i konkurransen, hvor temaet dreide seg om ulike sider ved det å være ung i dag. Mange gode og kreative tekster kom inn og det har vært vanskelig å velge ut de beste.

Etter en nøye vurdering har vi kommet frem til fire tekster som svarte godt og kreativt på denne åpne oppgaven. Tekstene har tatt utgangspunkt i ulike problemstillinger som også tas opp på ung.no og det er ungdom som er målgruppen.

LES DE FIRE VINNERTEKSTENE;

Hannah Lovise fra Bergmo Ungdomsskole:

Jeg har en drøm

 

Nora fra Kvitsund Gymnas:

Det perfekte

 

Sofia fra Kvitsund Gymnas:

Fargane fra Kalypso

 

Sina fra Kragerø Videregående Skole:

Sosiale medier - en perfekt fasade

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)

ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre