Hopp til hovedinnholdet

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Venn til mobbeoffer
0
14.01.2016 10:45:48
Hei. Jeg er vennen til en jente i klassen min som har en sykdom som gjør at hun ser og oppfører seg yngre. Hun blir ofte ertet, og det er ikke gøy! Vi jentene prøver å hjelpe henne, men det er mange flere gutter enn jenter i klassen. Det er en jente i klassen som er ganske populær blant guttene og jentene. Hun er en av de som mobber, og hun er heller ikke så hyggelig mot oss andre. Vi jentene har prøvd og sagt ifra til lærere i lang tid. Først for noen dager siden da to voksne måtte blande seg inn, sa læreren hva som hadde skjedd. Hun fortalte at mobbeofferet sa at alt gikk fint, og at hun synes det var gøy å tulle, men at det kunne gå litt over streken. Det hadde ikke læreren vår sagt til oss og vi blei litt lei oss. Jeg vet at vi jentene har vært litt slemme mot hund som er populær blant guttene, og i går sendte jeg henne en melding. Jeg skrev unnskyld og at jeg skjønte hvordan har du det. Jeg skrev også at jeg har vært litt irritert det siste fordi det er så mye som skjer. Tilsvar fikk jeg en stygg kommentar der det stod at hun er sur på oss og at det ikke virket som om de mente å si unnskyld. Jeg blei veldig lei meg for jeg mente det, men hun fortsetter å være sur. Jeg prøvde at vi skulle slutte å krangle, men hun bare fortsatte. Nå tør jeg ikke å gå på skolen, fordi hun har alle med seg. Hun skrev også at vi bare var sjalu fordi hun hadde mange flere venner enn oss. Jeg trenger hjelp, kan du sende meg svar så fort som mulig på hva jeg skal gjøre. Tusen takk!
Hei
0
12.02.2017 22:32:11
Prøv å snakke med henne ansikt til ansikt. Å skrive det på melding virker så upersonlig.
Suppa.
0
09.12.2015 20:30:18
Skjønne godt hva dere meine. Men det er viktig å sier i fra til voksne som dere stole på. Hvis det er noen som mobber på nett jeg har en ansvar får å passe på og støtte de som bli mobbet. Jeg har ikke fecabook og flere ting på nett og mobil så derfor støtte jeg de som mobbe på nett hvisker har opplevt når noen bli mobbet på nett så sier jeg i fra til noen. Men Alle kan si til meg de som oppleve det så kan jeg sier i fra. Får jeg bry meg mot alle her i Norge.
-A
0
05.10.2015 16:30:36
Hva er det med de 109?! Kjønnet de ikke det er galt å mobbe?
ligt
0
06.07.2015 22:39:17
Jeg har vert eit mobbeoffer jjeg har kjempe meg gjennom de ,meg går lite i blant folkkunn forsett 50 jinjer til.
...
1
15.05.2015 20:15:47
Hvorfor er ikke "har opplevd å bil mobbet" et alternativ? -.-
Mona
0
18.02.2015 16:00:17
Jeg er med på Bry dæ i balsfjord og jeg kan stoppe mobbing på skolen hjeme og ute eller plass det dokker møte opp nettmobbing og mobilmobbing. Det er villig lurt først å snakke med voksene du kan stolle på. Og det gjør alle sammen. Det er ikke lov å mobbe strengt forbudt. Jeg har opplevd min venn Frida bli mobba på nett og jeg hviste at hun følge seg. Hun fikk godet ord av meg. Jeg hjelpe Alle sammen hva de oppleve å bli mobba. Men jeg gir ikke opp å stope mobbing. Jeg er ikke langt unna og jeg bry meg Alle sammen.
Ostepudding
5
14.12.2014 19:56:57
mobbing er noe dritt.....
Aktar
4
28.09.2014 14:08:12
Jeg ble mobbet på ungdomsskolen jeg var veldig svak i forhold de de guttene som mobbet meg.Jeg ble banket opp spytta på og de tok skolebøkene mine og gjorde den våt og dippet den i toalettet, jeg ble veldig leimeg og begynte på kick boxing og i tillegg gikk jeg på treningssenter da jeg begynte på 10 klasse i høsten prøvde de å mobbe meg og da brukte jeg selvforansvar og banket dritten ut av dem og de begynte å gråte og sa stopp, og til slutt stoppet de å plage meg og vi ble venner fordi jeg var kul
Abdulle
0
11.11.2015 18:28:36
Det Hjelper ikke å mobbe tilbake. det gjør deg til en mobber.
Ole Kristian
3
15.05.2014 06:34:46
Hei eg har blit mobbet siden 1 klasse og nå skal eg til å begynne i 9 klasse.
Eg har opplevd sparking,fysiskvold,bli kastet kniver etter og Drapstrusler.
Lærene seier dette går over så her ikkjs så lenge sidan fekk eg ein drapstrusel som vi trur var fra ein på skula.
Politiet vart innblanda men ingen er funner skyldige ennå.
Men poenge mitt er eg har gått gjennom helvete men eg har klart meg selv om eg så har tenkt fleire gonger på selvmord men aldri gjort dert pga de som hadde vørte etterlate,
Alle som blir mobbet er fysisk sterke mens alle aom mobber er svake og kjem ikkje til å få det bra når dei blir eldre!! (red: Du kan skrive inn til oss på ung.no/oss og få svar)
Sara
0
08.05.2014 06:26:11
Hei. Jeg har engentlig bare blitt mobbet i 3 år. Men de som er mobbere burde tenke over først, for hvordan hadde de følt det? Mobbing er ikke greit, det håper jeg alle er enige i. Når jeg så mobberne komme mot meg, tenkte jeg på at i går var den siste gangen de mobba meg. Så da de kom sa jeg at de var duster, duminger og sa at de skulle slutte mobbe meg. Det hjalp faktisk. Men jeg jeg er jo like dårlig som dem, for jeg sa jo stygge ting til dem
Ehhhhh
1
29.12.2013 02:41:22
Jeg trur jeg var med på mobbing en gang eller jeg gikk sammen med noen venner også så de stygt på noen folk også lekte jeg litt med vennene mine da vi spilte fotball også kom de vennene mine hadde set stygt på og spurte om de kunn e være med også svarte han som lekte leder nei på en sån skikkelig slem måte også gikk de og da sa jeg kan vi ikke la dem være med a og så han bare stygt på meg så sa jeg sån stille for meg selv jævla idiot og da så han stygt på meg kom bort Dræla til meg i magen je tok tak i han la hn ibakken og tråkkan i trynet også kom en lærer da og så begynte å kjefte på meg så forklarte jeg han det men så begynte alle de andre å juge om at jeg bare sån uten videre hadde slått til han og lagt han i bakken. Og jeg ble utvist i en uke
Lille meg jenta
0
29.10.2013 21:17:51
Hei jeg blir ikke mobbet eller mobber selv, jeg gjorde det faktisk en gang og det er noe jeg angrer livet mitt på. Jeg og hun jenta ble faktisk ganske gode venner etterpå jeg fikk snakka me ho. Jeg angrer nå j**** hvis dere mobber sier jeg bare: stopp! Det kommer til å sitte fast som et stikk i hjertet resten av livet, tenk på når du blir voksen og ser tilbake på det... Alle sammen: ikke mobb det er idiotisk og ingen vits i.... Og til dere som blir mobbet, ikke gi opp jeg vet det er veldig vanskelig men prøv. Ikke gi opp. En dag vil forhåpentligvis mobbing slutte..
Boble22
3
26.09.2013 13:28:21
Hei, jeg har blitt mobbet fra 1-7 klasse, nå er jeg 15 år gammel, og ble mobbet i 8 klasse, etter hvert så ble jeg dritt lei, å sa direkte til den som mobbet meg, gi f... Jeg gidder ikke mer, hva søren er vitsen med at du skal gjøre meg sint eller lei meg, uten en gang en grunn til det. Ja, deg kan godt hende at du tuller med meg, men tenk hva du sier før du gjør det, siden du er jævlig slem mot meg. Etter det, så har jeg kunnet sagt i fra om alt, jeg har fått hjelp, å nå blir jeg ikke mobbet lenger, jeg er faktisk med på å hjelpe de jeg kjenner som blir mobbet, og livene deres blir stadig bedre og bedre :)
Jente 13
4
06.09.2013 23:23:06
Hei trenger hjelp jeg har blitt mobbet hele livet jeg orker ikke mere jeg har prøvd og si det til læreren med de gjør det bare enda verre
Hvordan kan jeg løse det jeg har prøvd selv med det har bare godt fra dårlig til utrolig dårlig... Har noen av dere sett justin biber sin vidio love me jeg. Har det på en måte sån som det er på slutten jeg gjør masse som er
Dumt og farlig for meg selv for å kunne få vekk vonde minner ifra minnene ifra skoletiden før trenger hjelp med ting pleac hjelp meg (red: Du kan skrive inn til ung.no/oss og få hjelp og råd)
Peyton te jente 13
1
02.03.2014 17:14:01
I vart mobba sjøl, gjennom hæle barnesku'urn, og d stoppa no når i bynnt på umgdomssku'urn. I flytta faktisk ænn gang, men d nøtta ikkje, d vart faktisk værre, førr dær fikk i ingen hjælp, og i vart slått og sparka ta dæm. Rektor og lærerann hjalp me ikkje i d høle tatt. Rektor va bærre lat, lei ta me og dreit dærmed i me. Gud, som i hate ham... Og lærerann va visst rædd førr ham, så d hjalp jo... Dermed, etter nokken talemel'linge fra mobbern min me venne, tok i og mamma og politiannmeldte mobbern min. Etter d, gikk d gradvist ne'øver. I lid ikkje seinere som du, men i lid ta an'ner ting, så i ska førtæl d ka i gjær: høre på musikk, e me vennan mine( tru me, d hjælp ikkje å stænge d inne) og spare halpartn ta godterie fra lørdagenn te øver uka( så he du ett nødlager me trøsst;) ) D bli beire me tia... I LÅVE D... P.
Jente 12
4
03.08.2013 00:34:21
Jeg har blitt mobbet nesten hele livet. Jeg har knuter på stemmebåndet, så da har jeg mørk stemme. Jeg blir mobbet for det. Folk kaller meg Gutt, Mann og masse annet. For ett år siden byttet jeg skole, for på den andre skolen, var det en lærer som mobbet meg og. Læreren slo oss og. Hun bannet til oss også. Vi prøvde flere ganger og si ifra til Inspektøren og, men han trodde oss ikke. En gang rømte jeg og 4 andre, pga at vi måtte til rektor uten grunn!
Men for ett par månder siden så møtte jeg noen fra en annen skole, vi snakke og hadde det gøy. Men så sa hun ene jenta: "Er det gøy og være kjent i byen?" og jeg skjønte ikke hva hu mente og jeg spurte. "Du er jo kjent i byen!" Jeg ble overrasket. Og spurte hvordan da. Det hun svarte er det værste og slemmeste noen har sakt til meg. Det skjærte rett igjennom meg. "Jo, du er jo Intekjønnet her byen." Jeg trodde jeg skulle spy. Jeg var skikkelig svimmel resten av dagen.


Og en annen ting:
Vi har en i byen som er en stjeler. En som stjeler venner. Hu er sykt frek mot meg. Alle de vennene jeg har fått på den andre skolen har hu blitt venn med og så har hu slengt dritt om meg til dem.
Hverdagen min står oppafor her!! (Red: du kan stille spørsmål og få svar på ung.no/oss)
jente 18
3
25.06.2013 22:34:53
Har gått på en skikkelig helvetesskole. Eller, lärerne hade liksom skikkelig höy utdanning, skolen hade en egen svömmebaseng og det ble investert mye i alt mulig rart, men akkurat mobbingen ble det ikke gjort mye med. Jeg ble mobbet av et helt gjengen, ute i friminuttene uten at noen gjorde noe särlig med det. De tok det rett og slett ikke som noe alvorlig, en gang da en gutt skreik hore etter meg var det bare en lärer som lo av han. Foreldrene mine snakket med lärerne flere ganger, og det ble liksom litt bedre i noen dager, og så ble alt som vanlig igjen. Det var särlig en gutt som var lederen for det hele som plaget meg. En gang når jeg gikk til kontaktläreren min for tiende gang og sa at det ikke ble bedre fikk jeg höre at "Ja men hvis det er sånn så kan du vel pröve å ikke oppholde deg närheten av ham i friminuttene". Skulle jeg liksom bruke friminuttene på å konsentrere meg på å väre i motsatt hjörne av skolegården fra den idioten der?! Mot slutten gruet jeg meg faktisk til å gå på skolen på grunn av dette. Var så lykkelig da vi måtte flytte!
noora
1
19.06.2013 17:39:16
jeg blir mobba av en jente bestandig, men kun de nene jente da
lutte quack
2
17.06.2013 15:53:34
Jeg er ikke noen fan av mobbing akkurat! Mibbing er noe ab det teiteste som finnes in detet levei oa debnne verdene, og de som briver og mobber andre har egentlig ikke nioe rett til å ngjöre og burde vare skaffe seg et liv eller noe. Jeg syns at mabn tollere mobbi ng altfor bra nå for tida, lätrrerne burde bli strenere med ddet og aldri la mobberne slippe unna, ikke droppee en mobbesak pn gi osseret maksioman stöötte! Skjeråmniong!
mobbeoffer
6
14.02.2013 19:58:37
Hei, jeg husker veldig godt dagen jeg startet i 7. klasse, jeg hadde mange gode venner fra 1. til 6. men i 7. klasse så kom det 12 nye elever inn i klassen og da begynte de å mobbe meg fordi jeg gikk med langt hår og jeg var svak hele tiden. og de som var vennene min begynte å mobbe meg fordi at de ikke ville bli mobbet selv og nå så er han som var min beste venn, er nå den som mobber meg aller mest. jeg husker bursdagen min når jeg gikk i 7. klasse, jeg spilte kort med to andre i klassen så vant jeg og da kom en av mobberne og sa at jeg var en liten drittunge fordi jeg vant så sa jeg at han ikke er noe bedre selv. Da tok han kveletak på meg og sparket meg inn i ballene. han dytta også hodet mitt inn i dørhåndtaket. det var mit livs verste dag. til alle dere som er forelsket i noen av de fineste i klassen, men er det største mobbeofferet. ikke gi opp. det finnes alltid håp, si til dere selv når dere våkner: denne dagen blir bedre, det veit jeg! si det til dere selv og når noen kommer for å mobbe, si tilbake ting som foreksempel at de burde se selv selv i speilet for å se et mobbe-monster (det hjalp meg, da inså noen at de faktisk ødela livet til andre)
Jente 12 år.
0
03.08.2013 00:37:48
Shit er det jeg sier! Har vel ikke noe og si om du er svak eller ikke! Og de som begynner og mobbe bare for noen andre mobber, dem har det seriøst ikke bra! Syntes synd på deg.
Tromsøværingen
1
31.03.2013 18:25:20
har blitt mobbet selv i nesten 10 år og jeg vet hvordan det føles å bli mobbet, mobberne angrep meg med pinner og har også opplevd å brekke ankelen på grunn av mobberne, men det at du sier de tok kveletak og sparket deg i ballene da kommer en regel i fra Taekwondo inn i bildet ``du kan bare bruke Taekwondo når du blir overfallt`` så når de begynner med kveling og sparking så er det et overfall som da menes du har lov å forsvare deg så vennligst husk dette til neste gang som da menes at hvis de gjør dette igjen så kan du forsvare deg for eksempel 3 mot 1 du forsvarer deg selv og du vinner
mobbeoffer
0
14.02.2013 20:03:45
glemte å si at hvis du blir mobbet og har sagt ifra til lærere og foreldre/foresatte men de hørte ikke på deg. det beste du kan gjøre er å kjøpe et spycam som du kan feste på genseren som ingen andre seg og så filmer du at du blir mobbet og etter det viser du det til foreldrene til mobberene (foreldrene/foresatte + lærere)
Jenta
7
20.08.2012 16:36:16
Ikke ta selvmord hvis dere blir mobbet, selv om det virker helt håplöst. Ikke gi opp for dem, ikke la de idiotene vinne over deg, vis dem at du er sterkere! Og husk at what does not kill you makes you stronger, selv om det ikke altid virker sånn i begynnelsen!
Tindra
5
20.08.2012 16:30:42
Mange sier at folk mobber fordi de selv ikke har det bra. Det er minst like mange som ikke har det bra og IKKE mobber noen allikevel, så det må vere en annen grunn til mobbing enn vanskelig liv, selv om det kan bidra av og til. Ingen har rett til å mobbe noen, og hvis du blir slengt dritt på skal du slenge dritt tilbake, ellers er der rett og slett ikke rettferdig!
Nicolai 29 år
1
01.10.2012 14:56:28
Hei, syns du har et meget godt poeng. At du ikke har det bra, er ingen unnskyldning for å mobbe. Jeg personlig ble mobbet fra Barneskolen til jeg gikk ut av VGS. Men så forandret JEG livet mitt liv på 2 uker. Og lever nå et meningsfullt og godt liv :D Jeg går nå på en prosjekt lederutdanning, Emergence -school of leadership, som jeg også vant pga min visjon. Og har satt som mål i livet å lære mennesker å ta vare på seg selv og hvordan de kan stå i mot mobbing. Mitt første tips, er å se på hvilke venner du føler du kan være deg selv med, hvem tar energi og hvem gir deg energi. Bruk så mest tid med de som gir deg energi. Bare dette følte jeg ga mer livskvalitet. "I am not what happened to me, I am what i choose to become. Carl G. Jung"
CNG
4
13.07.2012 22:58:38
Jeg bil mobbet for jeg har ADHD
Anne-Lill
9
01.12.2011 09:41:11
Jeg ble mobbet gjennom omtrent hele barneskolen. Prøvde å si ifra til lærerene, men det hjelp ikke. Pga. mobbingen har jeg utviklet deppressjon og har blitt suicidal. Ungdomsskolen min er den eneste av de to skolene jeg har gått på som har absolutt null toleranse for mobbing. Jeg har en herlig kjæreste og gode venner og da er det veldig kjipt at fortiden min gjør dette mot meg. Jeg prøvde å få hjelp i 5. klasse da suicidalen begynte å ta form, men jeg ble avvist... jeg ble ikke trodd. Det gikk omtrent 4 år før jeg vågte å søke hjelp på ny og denne gangen får jeg faktisk hjelp ^^
j
4
04.03.2012 21:31:53
Virker som en dritt skole du gikk på...
k@
1
14.05.2011 01:13:21
stakkars dere som mobber andre og bruker dagene på det, oi for et meningstløst liv ; \, og være så dom i hode : ( og det eneste som kommer ut av kjeften deres er dritt , det renner nokk mye ut av den kan jeg tro dere har vell papir med for og tørke opp skittn: (. håper dere er er barneskole elever , visst dere er eldre , vær så snill og søk psykolog : ) visst ikke kan jeg hjelpe dere og få en time ^^
anonym
7
19.09.2009 17:35:00
Mobbere er teite di burde drat til helvete. Mobbere er tragiske det er ikke tøft å mobbe har alderi set eller oplevd mobbing. Mobbere er svake persjoner di kan være stærke men di er svake ini seg.
fuckemall
6
18.07.2009 13:42:53
neste gang dere blir mobbet og ''lederen'' kommer til dere så knuser dere til trynet hans også løper dere alt dere har vekk :P også neste dag vist de kommer så knuser du trynet på'n igjen ... :P lær dem hvem som bestemmer : )
anonym
4
12.06.2009 17:39:00
Jeg hater mobbere azz. Mobbere er teite folk som trur dem er noe spesielt i værden. Dere mobbere er så dume. Dere mobbeofra dere er mye mer værdt en mobbere. Mobbing er ut. Mobbere veit sikert ikke hva 2+2 er en gang.ps det er 4 mobere.Kjøner dere hva jeg skriver mobbere.2+2= hvis ikke dere skjøner det så holder dere opp med å mobbe.Hvis dere kjøner det så skal dere slute å mobbe.
...
4
24.10.2008 16:28:17
Det er såå mange som blir mobbet på skolen min , men lærerne går bare forbi når de ser det , uten å bry seg.. Jeg synes synd på de som blir mobbet ..
GutT
3
01.08.2008 13:04:00
øøm jeg har aldri blit måbbet men ser ofte mobbere
meg
7
22.07.2008 01:19:58
har blitt litt mobbet før:( Har hatt onde tanker i hode, men jeg bestemmer meg for ikke å gjøre noe dumt, bare for det de jævla mobberne har gjort(unskyld ordspråket)! ALLE SOM ER ELLET HAR HVERT MOBBET; IKKE GI OPP! IKKE TA SELVMORD ELLER GJØR NOE DUMT, TENK PÅ ALLE SOM ER GLAD I DERE DA! DET TENKER JEG ALLTID PÅ:) BARE HOLD UT, ELLER SNAKK MED NOEN; HVIS DU IKKE KLARER Å HOLDE UT:) -Jeg snakket med lærerene litt om mine problemer for noen år siden, da noen mobbet meg. Og lærerene snakket med dem som mobbet meg, men de fortsatte:( Nå mobber ingen meg lenger:) -MEN IKKE GI OPP, selv om de aldri slutter, MOBBERE ER SÅ TEITE, HATER DEM, DRIT I DEM! OG ALLE SOM ER MOBBERE, HOLD DERE UNDA, DERE ØDELEGGER LIV.. MANGE TAR TIL OG MED SELVMORD FOR DE IKKE ORKER MERE:( triste saker:( STÅ PÅ:)
J15
3
22.07.2008 01:06:28
Jeg ble mobbet litt på barneskolen, ikke så mye da..de fleste var snille..Men det var 2 jenter på skolen min, hun ene var venninnen min.. Men med en gang hun andre kom, glemte venninnen ALT om meg, og hun gjorde det som hun andre sa.. De sa jeg var feit, og de tvingte meg til å gjøre forferdelige ting:( -Tenker enda på det! selv om det er noen år siden, jeg skal jo begynne i tiende nå... Men glemmer det ALDRI:S...
Elise
0
19.07.2008 21:18:03
I vart mobba som litn.. å d e ikkje så mange kosjlie minna som sitt ijen fra dei 5 første barneskule åra.. d e trist å tenke på, men d påvirke ikkje sjøltillitta i he no. i trur i e ganske heldi, for i væt at d e mange som ikkje he komme c.. Mobbera mobbe fordi dei må nedtrykke andre for å føle c bra.. d e trist. Så i fåreslår at vi jir mobberan sjøltillit på anna vis, så kanskje d blir slutt:) D e jo dei som treng hjelp
tja...jente
4
14.05.2008 17:11:16
JÆVLA MOBARNE!! jeg hater det som mober eller noe sånt! DE er ikke så brae selv heregud ass hva er vits å mobbe folk du gjør jo andre trist ikke sant jeg har bare en ting å si til dere mobberne DERE ER NOE DRITT!!!ASS.
Hmm
3
14.04.2008 14:46:07
Jeg kjenner en Gutt som går på sverresborg skole og heter For tomas å Han mobber folk nesten Helle tiden han ; O.
Lisa Mari
4
14.04.2008 10:53:13
Jeg har blitt mobbet selv.. Det skjedde når bestevenninna mi begynte på ungdomsskolen, og jeg gjikk i 7.klasse. Dei kasta ting på meg, kalte meg stygge ting, spyttet på meg, sa til læreren att det vare jeg som mobbet dem ... fult av sånne ting. Jeg synes det er så unødvendig å mobbe !!! Jeg vet hvordan det er , og det er ikke noe arti. Jeg har ei annen bestevenninne, og hun vart mobbet i maaaaaange år.. helt til hun fikk flyttet tilbake hit.. Jeg hater mobbere ! Jeg trur dei som mobber mobber fordi att dei ikke har noe liv .
Maa\\\'rn
1
11.04.2008 10:46:00
Jeg har aldri blitt mobbet selv, men jeg har hatt en bestevennine som har blitt mobbet.
ole
2
11.04.2008 10:43:05
enig med deg ida :P på min skule er det folk som mobber som liksom er de ugly folkane...den feteste jenta er liksom sjefen..tror hun er så jævla pen,,skulle bare visst hva folk sa bak på ryggen på henne... de som er de pene jentene er litt sjenerte..men er de mest sexy jentene der da:D
ida
3
11.04.2008 10:39:14
FAEN TA DERE ALLE SOM MOBBER!! de har ikke no bedre å ta seg til...for et gørr liv de har..... er ikke en mobber og værken blir jeg mobbet. de som blir mobbet bør ikke blir triste. heller tenk at de må bare drite å dra :P
ukjent
2
10.04.2008 14:38:47
jeg har aldri blitt mobbet å det er jeg gla for! men jeg ser noen som blir mobba å prøver å stoppe,,det funker altid! så vis dere har noen venner som blir mobbet så må dere prøve å stoppe får det kan få så langt at man tar selvmorde,,har en venn som har blitt mobbet. jeg sa stopp ellers så knuser jeg trynet deres ,, da stoppa de!
protector
1
10.04.2008 10:57:00
jeg dreiv meg svak mobbing i håp om at di kom til og ta igjenn på meg en gang
Peyton te Protector
1
02.03.2014 18:07:45
... for å få dæm te å skjønne at dæm må beskytte se sjøl... D e gennialt! Men i håpe du ikkje gjor nokke heilt førr jævli mot dæm...?
Sophie
0
09.04.2008 22:24:47
Har ikke blitt mobbet selv. Og mobber ikke andre. Har ikke synki så lavt asså.. Men ser mange som blir mobba på skolen min, og vil gjerne gå bort og si at de som mobber skal slutte, og gjør det noen ganger, men vil lissom ikke bli mobba selv da... Vet det er egoistisk, men sånn er det bare.. Vil ikke være den eneste som gjør noe
pIKK hODE
0
09.04.2008 15:03:15
Fuck You Pencod
Storesøster
0
09.04.2008 03:34:06
Hei=D Jeg er ei supersnill jente..men min lille søster (9 år) mobber folk hele tiden! feks var ei vennine på besøk og så dansa ho..så ble vel søstera mi sjalu så sa ho"har du lagt merke til at øynene dine er velig tett sammen?" det værste er at det er sant..og at hon alltid finner et svakt pumkt..HVA SKAL JEG GJØRE?
Peyton te storesøss
1
02.03.2014 18:12:14
Vær storesøsstra! Mi søsster e au slek, mænn i prate te ho. Mor mi snakke te hu au, så vare d ei stund uten, så bynne ho igjænn. Men da e d bærre å prat te ho igjænn. Få mor ælle far din te å ta ho på færskenn. Da ska i lov d at d bli raballder da! Sånn...førrhåpentlivis da...:\
ole brum
1
08.04.2008 14:18:25
jeg er liten og jeg blir haket ned på det er helt jevlig. mobber er satan. dere som mobber er misunnlige på den som blir mobbet eller dere er domme i hode
Jessica
2
07.04.2008 17:57:50
Hei eg er ei jente frå fitjar, og eg vil no dele min historie med dåke. eg gjekk i 5 klasse på rimbareid skule og eg skule ha bading, da va der da begynte. ein dag me sku ha bading so va me litt redde for å dukka, men læraren va bestemt på at eg og min venninde skulle dukke so ho pressa hovet under vatnet og ho slapp ikkje. etter det bare fortsatte det, ho kalte oss ting ho ga oss skyllda for tig me aldrig hadde gjort ho sa att nurket (vennina mi) hadde stygt hår og ho ga seg aldrig med mobbinga 4 år med mobbing fra den læraren har vert eit strev for meg og nurket. håpar aldrig dåke opplever å bli drukna av ei lerinda.
ole dole
1
06.04.2008 20:03:07
jeg har blitt mobba siden 1 klasse og går nå i 9 jeg har bare 3 venner og det er men katt og min hund og min datamakin
Peyton te Ole Dole
1
03.03.2014 21:05:00
Kossn klare du d?
kjersti 17
1
06.04.2008 12:29:57
Jeg og vennegjengen min ble mobbet av den andre, populære jentegjengen i klassen fra 4-7kl. Vi var liksom de som ingen ville ha noe med å gjøre, og vi ble mobba fordi vi ikke kledde oss fint nok eller hadde kjæreste. Helt tåpelig. Da vi begynnte i 8 kl ble alt mye bedre, og vi ble etter hvert venner. For de innså at det å mobbe andre bare var banslig og teit. Da vi gikk ut av 10. klassen var situasjonen en annen: Det virket som om vi var de kule, de mest voksne. Så da kom de til oss. Hun ene er jeg bestevenn med nå, og hun andre er jeg god venn med. Det 3 andre snakker jeg ikke så mye med, men vi er ikke uvenner av noe slag. Tenk så fort en situasjon kan forandre seg til det bedre for min del :)
petter erik
0
06.04.2008 03:30:00
jeg ble mobbet i 9 år sammenhengende i 7ende klasse fikk jeg nokk og prøvde og ta livet av meg men fant ut at d faktisk var folk som var glad i meg siden jeg ble reddet av 3 jenter som gikk i klassen min takk og lov for dem og den dag i dag så hater jeg mobbere og rettferdiggjør verden om jeg må ved å ta disse mobberene jeg synes at det er barnslig å mobbe noen fordi du tror du er kul hvis du gjør det. og for dem som er mobbere:jeg finner derre alle til slutt
stygge navn
3
05.04.2008 21:24:15
Jeg ble mobbet fra 1. - 7. men tok en pause i 8. og havlve 9. em så kommer det en stygg hore som ligner en murvegg med føtter. umuligt å ta igjen da!!!!
Maria
0
03.04.2008 18:01:11
Bare så alle vet det så var ikke de kommentarene med ekte navn. Det er noen dritt unger i klassen min som sitter og skriver om andre.. :)

Kropp og helse

+ 41 flere

Skole, utdanning og jobb

+ 36 flere

Venner, forelskelse og fritid

+ 42 flere