Hopp til hovedinnholdet
Gutt tenker (colourbox.com)

Hvis du sliter og trenger hjelp fra noen i hjelpeapparatet – hva er da viktig for deg?

Hvis du sliter og trenger hjelp fra noen i hjelpeapparatet – hva er da viktig for deg?
(Maks 9 valg)

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
fak
0
08.11.2015 19:14:31
jeg er i kontakt med barne vernet og det er et mareritt de hører ikke på meg og de sier at jeg ikke får gå tlf (gjør det alikevel)
nusse
2
12.07.2015 00:13:31
Det som er veldig viktig for meg er at jeg kan stole på h*n. Jeg må vite at det jeg sier ikke blir sagt videre og at jeg snakker med 1 og samme person hele tiden. Jeg må vite at jeg ikke bare blir dyttet over til en annen hvis jeg blir for mye for h*n. Jeg trengte hjelp en gang og kontaktet den læreren som jeg stolte mest på. (Som også var den eneste jeg stolte på) Han tok godt i mot meg og vi snakket et par ganger , men så når han ikke viste hva han skulle gjøre gikk han til sosial lærer bak ryggen min. Han dumpet meg over på henne fordi han trodde det var det beste uten å snakke med meg, dette gjorde at han mistet min tillit og jeg likte ikke sosial læreren ettersom hun presset seg på. Jeg valgte å droppe alle voksne ut av mine problemer og takle depresjonen selv. Etter 6 måneder klarte jeg det, men jeg savnet hjelp. I de 6 månedene stirret alle lærerne som fikk greie på at jeg ikke hadde det bra på meg, som om jeg var Utenom jordisk. Dette var en forferdelig opplevelse. Og det kunne vært unngått dersom læreren hadde snakket med meg uten å gå bak ryggen min.
jente 16
1
17.07.2015 16:49:51
Skjønner deg godt, jeg har snakket med flere lærere og psykologer fordi alle bare gir opp på meg og har sendt meg videre til en annen. Jeg klarer ikke å stole på folk og med en gang jeg finner noen jeg stoler litt på får jeg ikke snakke med den personen mer. Det er helt jævlig, men det er kjempebra at du klarte å takle det selv! bare husk at du ikke må gi opp hvis du får det vanskelig igjen, skaff deg en psykolog som alltid kan være der for det kan gjøre en stoor forskjell og hjelpe deg mye bedre og fortere

Kropp og helse

+ 41 flere

Skole, utdanning og jobb

+ 36 flere

Venner, forelskelse og fritid

+ 42 flere