jente 16: jenter tar til seg mye mer dritt. Vi jenter tolker ansiktsuttrykk, selv om ingenting vondt er ment med det. Jeg har fått høre mange ganger at folk synes jeg viser blikk og sukker frekt, men som rege... Les innlegg

Kommentaren

Jogger (colourbox.com)
Jogger (colourbox.com)

Hei, jeg skal starte og jobbe som fisker. Men er et problem. Jeg har sikerhetskurs før fiskere og mangler kun legeatest fra sjømanslege.

 

Spørsmål
Hei, jeg skal starte og jobbe som fisker. Men er et problem. Jeg har sikerhetskurs før fiskere og mangler kun legeatest fra sjømanslege. Men jeg leste at man må ha en bmi under 30 før og få godkjent legeatest. Jeg er 185 og veier 128 kg og vil da ikke få godkjent legeatest hvis det er sånn at bmi'en må være under 30. Vet dere no om dette? Har kontaktet en sjømanslege uten og få svar. Jeg er i releativ grei form, kun dårlig kondis og litt før mange kg. Ingen helseplager og fysisk sterk, så burde jo gå ann å få seg jobb. Når jeg tok sikerhetskurset så var det mange som var bra mye større en meg som var og fornyet sikerhetskurset og som aktiv ror fiske. Håper dere kan hjelpe meg litt. Har ikke lyst og kaste bort penger på en sjømanslege hvis jeg ikke får godkjent legeatest pga vekten.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg klarer ikke finne noe konkrete opplysninger i forhold til din problemstilling. Det jeg derimot fant var en hjemmeside for organiserte sjømannsleger (NFMM), en link til lovdata som sier noe om lovverket sjømannslegene må forholde seg til, og en link til Sjøfartsdirektoratet, hvor det er videre linket til en PDF fil med oversikt over alle sjømannslegene i Norge.

Sjøfartsdirektoratet: www.sdir.no/no/Sjofolk/Sjomannsleger/

NFMM: nfmm.no/web/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=62


Lovdata: www.lovdata.no/cgi-wift/ldles?doc=/sf/sf/sf-20011019-1309.html#map003

Lykke til!

med hilsen fra Helsebror
Fikk du svar på det du lurte på?

Tilbake til spørsmål og svar om Arbeid / jobb
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om arbeid / jobb


Quiz: Hva vet du om doping?

Hva skjer hvis man blir tatt for å ha dopet seg?

ukens tema

Skilsmisse hus delt i to

kommentar

jente 16: jenter tar til seg mye mer dritt. Vi jenter tolker ansiktsuttrykk, selv om ingenting vondt er ment med det. Jeg har fått høre mange ganger at folk synes jeg viser blikk og sukker frekt, men som regel, så blir jeg sur på meg selv og sukker i frustrasjon. Til vanlig så kan jeg slite med dårlig selvtillit selv... Til alle jenter der ute; dere blir ikke dømt selv om andre ser på dere. Om det føles slik; ta et dypt åndedrag og hev hodet! YOU GO GIRL! Les innlegg