Skal: Hei, vil bare si at jeg har lest Endelig ikke røyker, av Allan Carr. Det er en god bok som i alle fall har fått meg til å bli motivert til å slippe å snuse. Han hevder at det å trappe ned bare g... Les innlegg

Kommentaren

Få hjelp
Få hjelp

Er det tentamen i 8 klasse? Terminkarakterer?

 

Spørsmål

Hei. Jeg lurer veldig på noen ting om terminkarakter og tentamen. 1. Er det sånn at du får en terminkarakter for hvert fag? 2. Når vi får vite gjennomsnittet, er det for hvert enkelt fag eller for alle sammenlagt. 3.Er det tentamen i 8 klasse? 4. Er det en tentamen for hvert fag, eller en om alle fagene? Takk for svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!


1.

Ja, det får du.

 

2.

Gjennomsnittet regner du ut selv. Dette gjør du ved å legge sammen alle karakterne dine og dele svaret du får på antallet karakterer.

 

3. og 4.

Dette varierer fra skole til skole. Det er vanlig å ha tentamen i norsk, matte og engelsk. Man har da én tentamen pr. hvert av disse fagene. Mange skoler har i tillegg tentamen i andre fag, men dette varierer som sagt. Spør kontaktlæreren din om hva som blir tilfellet ved din skole.

 

Lykke til videre på skolen, stå på! :)

Hilsen utdanningsrådgiveren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Tilbake til spørsmål og svar om Ungdomsskole
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ungdomsskole


ukens tema

Cambingbil

kommentar

Skal: Hei, vil bare si at jeg har lest Endelig ikke røyker, av Allan Carr. Det er en god bok som i alle fall har fått meg til å bli motivert til å slippe å snuse. Han hevder at det å trappe ned bare gjør det verre, fordi snusing/røyking er en avhengighet og ikke en vane. Når man trapper ned, går man lengre med abstinenser, og snusen/røyken føles mer dyrebar, samtidig som grunnene til å slutte blir fjernere. Anbefaler denne boken! Les innlegg