Nå ble mulig: Trodde aldri jeg skulle si det, men endelig kan jeg sist jeg er over exsen min ....Det ble slutt for ca 5 uker siden, og jeg ville seriøst gå å dø. Hadde så vondt jeg aldri trodde var mulig. Det ... Les innlegg

Kommentaren

Alarmtelefonen 116 111
Alarmtelefonen 116 111

Er det tentamen i 8 klasse? Terminkarakterer?

 

Spørsmål

Hei. Jeg lurer veldig på noen ting om terminkarakter og tentamen. 1. Er det sånn at du får en terminkarakter for hvert fag? 2. Når vi får vite gjennomsnittet, er det for hvert enkelt fag eller for alle sammenlagt. 3.Er det tentamen i 8 klasse? 4. Er det en tentamen for hvert fag, eller en om alle fagene? Takk for svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!


1.

Ja, det får du.

 

2.

Gjennomsnittet regner du ut selv. Dette gjør du ved å legge sammen alle karakterne dine og dele svaret du får på antallet karakterer.

 

3. og 4.

Dette varierer fra skole til skole. Det er vanlig å ha tentamen i norsk, matte og engelsk. Man har da én tentamen pr. hvert av disse fagene. Mange skoler har i tillegg tentamen i andre fag, men dette varierer som sagt. Spør kontaktlæreren din om hva som blir tilfellet ved din skole.

 

Lykke til videre på skolen, stå på! :)

Hilsen utdanningsrådgiveren, ung.no


Tilbake til spørsmål og svar om Ungdomsskole
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ungdomsskole


ukens tema

Les om UTDANNING her på ung.no.

kommentar

Nå ble mulig: Trodde aldri jeg skulle si det, men endelig kan jeg sist jeg er over exsen min ....Det ble slutt for ca 5 uker siden, og jeg ville seriøst gå å dø. Hadde så vondt jeg aldri trodde var mulig. Det uventet ble det slutt. Jeg ville ikke komme over han ,jeg ville ikke tenke på andre.Jeg ville bare HAN...ting var rett og slett helt jævlig, men jeg innså til slutt at uansett ikke kunne gi meg det jeg ville ha........ Les innlegg