Tom: Størrelsen på puppene er ikke viktig! Det mest koselige jeg vet om er å ligge bak kjæresten min med en hånd på puppen, da sovne æ :) Les innlegg

Kommentaren

Følg ung.no på Facebook
Følg ung.no på Facebook

Emner

Militærstøvler (colourbox.com)

Forsvaret og helsekrav
Push ups (colourbox.com)

Vi får mange spørsmål om hva som kreves for å komme inn i Forsvaret. Her kan du lese mer om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

Verneplikt
Verneplikt

Hvert år har Forsvaret mange vernepliktige kvinner og menn inne til førstegangstjeneste. Her kan du lese om veien fra innkalling i posten til tjeneste.

Hvordan foregår en sikkerhetsklarering?
Sjekker filer (colourbox.com)

Dersom du skal avtjene verneplikten din i Forsvaret, er det store muligheter for at din tjeneste krever at du blir sikkerhetsklarert. Hvert år må rundt 8.000 norske vernepliktige sikkerhetsklareres for å kunne gjøre tjenesten sin i Forsvaret.

NATO

NATO består i dag av 28 stater fra Europa og Nord-Amerika som har like stor verdi og betydning. Hvert av landene er selvstendige som land, men forplikter seg til å hjelpe hverandre for å trygge fred i landene. Et angrep mot ett medlemsland regnes som angrep mot alle. Dette kan bidra til fred og stabilitet i Europa.