Mark Twain: Hemmeligheten bak å komme seg videre, er å starte. Hemmeligheten bak å starte, er å bryte opp den store overveldende oppgaven i små håndterlige oppgaver, for deretter å umiddelbart starte på d... Les innlegg

Kommentaren

Spørreundersøkelse ung.no
Spørreundersøkelse ung.no

Emner

Kodnom (colourbox.com)

Gratis kondomer

Du kan få gratis kondomer hos skolehelsesøster og på helsestasjon for ungdom, OG du kan få dem tilsendt direkte hjem i posten. Du bestiller på nettet og får tilsendt en pakke med 20 kondomer i nøytral konvolutt.

Hvordan får du tak i kondomer?

Det er smart å ha kondomer tilgjengelig. Hvordan får DU tak i kondomer?

Praktiske tips om p-piller

Den største utfordringen ved p-pillebruk, er ofte å huske å ta pillen hver eneste dag. P-piller er i utgangspunktet en veldig sikker prevensjon, men sikkerheten går mye ned når man glemmer å ta en eller flere av p-pillene. Du finner flere nyttige tips for p-pillebruken i denne artikkelen.

Ingen aldersgrense på prevensjon
Kondomer (colourbox.com)

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Hormonell prevensjon skrives ut på indikasjon. Det kan være at jenta er seksuelt aktiv og trenger sikker prevensjon, eller det kan være menstruasjonssmerter.

Spørsmål om p-piller
P-piller

Jeg har noen spørsmål om p-piller:

Hvordan får man tak i p-pillen? Må man ta gynekologisk undersøkelse for å få dem? Hvor mye koster de? Hvor ofte skal man ta de? Er man sikker på å ikke bli gravid hvis man bruker p-piller?

P-piller og fare for blodpropp
Vond arm

P-piller er en trygg og sikker prevensjon, men har også noen bivirkninger. Blodpropp er en sjelden, men alvorlig bivirkning. Det er viktig at du som bruker p-piller kjenner til symptomene på blodpropp, slik at du kan komme raskt til behandling dersom du har en mistanke.

Glemt p-pille?
p-piller (colourbox.com)

Det er fort gjort å glemme å ta p-pillen til tiden. Det reduserer prevensjonseffekten. Her finner du råd om hva du skal gjøre når du har glemt å ta p-pillen til rett tid. Informasjon om dette vil du også finne i pakningsvedlegget til p-pillene dine.

Innlegg: "P-pillepress"
Kondomer (colourbox.com)

Jeg vet om mange gutter som sier de ikke bruker kondom fordi "de har for stor kølle", de synes altså at den sitter for trangt på, så det gjør vondt. Eller så sier de at det ikke er digg å ha "sex med regnfrakk".

Innlegget er skrevet av "Jente 89"

Underlivsundersøkelse for gutter
Underlivssjekk av gutter

Det er ikke bare jenter som gruer seg til første gangen de skal ta en underlivssjekk. Mange gutter synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed og venter i det lengste selv om de har noe de lurer på eller bekymrer seg for. Men frykt ikke: det er ikke så ille som du tror.