Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

Politiet 02800, ung.no
Politiet 02800

02800 er et felles telefonnummer som gir deg kontakt med politiet der du er. 02800 skal gjøre det enklere å få kontakt med politiet.

Politiets åttesifrede nummere er fortsatt i bruk over hele landet, og du kan også ringe disse dersom du vil ha kontakt med politiet.

Øyeblikkelig hjelp

Ring nødnummeret 112 når det er behov for øyeblikkelig hjelp.

Hvis du er døv, hørselshemmet eller talehemmet, kan du kan sende SMS direkte til 112 i en nødsituasjon hvis mobilnummeret ditt allerede er registrert på Nød- SMS.

Tips og andre opplysninger

Hvis du har opplysninger om savnede personer, etterlyste personer, etterlyste båter eller aktuelle saker, må du kontakte politiet i det området hvor saken etterforskes. På politiet.no finner du direkte kontaktinformasjon til ditt nærmeste politi.

Du kan sende inn tips på politiet sine nettsider. Der kan du selv velge om du vil skrive hvem du er.

Tips og annen sensitiv informasjon bør ikke sendes pr e-post.

Skrevet av Redaksjonen, ung.no

Sist oppdatert: 29.09.2020

Offentlig og kvalitetssikret
Politiet 02800, ung.no
Politiet 02800
Fikk du svar på det du lurte på?
Aktuelt

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

LAG EN PLAN: Tegn med grønn farge de dagene du klarer målet ditt. På den måten kan du se at du blir litt flinkere hver dag/uke. Foto: Estée Janssens/Unsplash

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

Elev rekker opp hånda (colourbox.com)

Promping, rumling og luft i magen

De fleste opplever ulike former for plager i magen og fordøyelsen i blant. Men hva skyldes det egentlig, hva er normalt og hva kan du gjøre med det?