Spørsmål og svar

Om man sletter Snapchat, blir alt borte?

Jente, 13

Om man sletter snapchat, blir ALT man har sent og sånt slettet fra selve appen?

Hei,

Det spørs litt om du mener å slette Snapchat-appen, eller selve kontoen.

Hvis du bare sletter appen fra telefonen din:

  • Ingenting slettes: Profilen din og alt innholdet ditt lever videre på Snapchats servere.
  • Meldinger og snaps: Uåpnede snaps og chatter ligger klare til mottakeren åpner dem.
  • Lagrede meldinger: Alt du har lagret i chatten (tekst, bilder) blir værende hos motparten.

Hvis du sletter selve brukerkontoen din (permanent)

  • Uåpnede snaps: Disse forsvinner og kan ikke åpnes av mottakeren.
  • Lagrede meldinger: Tekstmeldinger og bilder som motparten har lagret i chatten, blir værende på deres telefon.
  • Dine lagrede ting: Alt du selv har lagret i chatten, forsvinner for motparten.
  • Memories: Alle dine lagrede minner på profilen slettes permanent fra serverne.
  • Vennelisten: Du forsvinner helt fra vennelisten til de andre, og navnet ditt blir borte.

Håper det ga svar på det du lurte på!

Hilsen, Slettmeg.no i samarbeid med Ung.no

Besvart: 13.8.2026

Vi har valgt ut dette for deg

Fikk du svar på det du lurte på?

Still oss et spørsmål

Fant du ikke svar på det du lurer på? Da kan du stille oss et eget spørsmål. De fleste får svar innen 1-3 dager.

Still et spørsmål