Spørsmål og svar

Hva skjer med bilder fra Nylig slettet?

Jente, 13

Hva skjer med bilder som blir sletta fra nylig sletta? Jeg sletta noe derifra som jeg ikke vill at skal være lagret på telefonen, eller i skyen..

Hei!

Alle bilder som slettes blir lagt til "nylig slettet" mappen i 30 dager før de blir permanent slettet. Dette er fordi man skal ha mulighet til å reversere en sletting som kan ha skjedd ved et uhell. Når du manuelt går inn og sletter et bilde som er blitt lagt til her, vil det bli slettet for godt, slik at ingen kan få tilgang eller få gjenopprettet dette bildet.

Hilsen, Slettmeg.no, i samarbeid med Ung.no

Besvart: 5.4.2024

Fikk du svar på det du lurte på?

Still oss et spørsmål

Fant du ikke svar på det du lurer på? Da kan du stille oss et eget spørsmål. De fleste får svar innen 1-3 dager.

Still et spørsmål