Nyttig å vite om språkreise

Har du lyst til å komme deg ut i verden? Oppleve en ny kultur og lære et nytt språk? Da kan språkreise være noe for deg.

Sist oppdatert: 21.06.2023 Av: Redaksjonen, ung.no

""
LÆRE: Det er ikke bare språk du lærer på en språkreise, men også mye om kultur, sosialt og ikke minst om deg selv. (Foto: Ave Calvar/Unsplash)

Språkreise er en unik mulighet til å lære deg et nytt språk samtidig som du får oppleve kulturen i et land.

Foruten om selve undervisningen, arrangeres det vanligvis utflukter og aktiviteter på fritiden. Turer til hovedstaden i landet du er i, shopping, tivoli, diskotek, turer på stranda eller på landet er noe av det språkreisene ofte har å tilby. Ellers får du fritid til å gjøre akkurat det du selv har lyst til.

Gjennom språkreise får du erfaringer for livet, du lærer å bli selvstendig, får mange nye venner og ikke minst en ferietur med gøy og moro.

Hvordan dra på språkreise?

Det finnes en rekke norske aktører som organiserer språkreiser til ulike land, og som du kan reise gjennom. Klikk deg innpå lenkene for å finne ut mer om hva de tilbyr:

Å reise gjennom en aktør innebærer mindre arbeid for deg, men vil til gjengjeld koste deg mer. Det er fult mulig å ordne språkreisen selv, men dette krever naturligvis mer tid og innsats fra din side.

Spørsmål og svar

Her har vi samlet svar på det du måtte lure på om språkreise:

Sjekk ellers ut UngInfo sine nettsider for nyttige tips til reisen.

Vil du teste dine språkkunnskaper?

EF Education First tilbyr gratis online språktester i fem ulike språk.

Her kan du teste språkkunnskapene dine i engelsk, spansk, fransk, tysk og italiensk.

""
LÆRE: Det er ikke bare språk du lærer på en språkreise, men også mye om kultur, sosialt og ikke minst om deg selv. (Foto: Ave Calvar/Unsplash)

Spørsmål og svar

Fikk du svar på det du lurte på?
Temasider