Fritidsaktiviteter der du bor

Har du egentlig oversikt over alle fritidstilbudene der du bor? På Ungfritid.no kan du få tips om lokale tilbud du kanskje ikke visste om.

Sist oppdatert: 04.11.2021 Av: Ungfritid.no i samarbeid med redaksjonen, ung.no

""
FRITID: Kanskje er det fritidstilbud i nærheten av deg som du ikke visste om? På Ungfritid.no kan du se hvilke tilbud innen idrett, kultur, hobby og interesser som finnes der du bor. Foto: ung.no

Ungfritid.no er en tjeneste der du får oversikt over hva som finnes av fritidsaktiviteter der du bor. Da oppdager du kanskje at det er flere tilbud enn du først var klar over.

Tilbudene du finner på Ungfritid er arrangert av en frivillig organisasjon eller fritidsklubb. Målet er at du skal finne alle organiserte fritidsaktiviteter der du bor på ett sted; Ungfritid.no.

Siden er ganske ny og fylles på av tilbud etter hvert som organisasjoner kommer på plass. 

Frivillige organisasjoner er de som har de aller fleste tilbudene av fritidsaktiviteter i Norge, med lokale grupper innenfor kultur, idrett, friluftsliv, engasjement og alt imellom.

Slik fungerer det

Du kan søke på gata du bor i, stedet eller kommunen der du bor og få opp aktiviteter som er registrert i nærheten. Med filter kan du velge alder, sile ut på interessene dine eller aktiviteter som er tilrettelagt dine behov. 

Sjekk ut det som virker interessant for deg, og les på hver enkelt aktivitet om tid, sted, innhold og hva det eventuelt koster. 

Synes du det kostet litt mye for å være med på den aktiviteten du ville være med på? Sjekk ut hvilke støtteordninger som er relevante for deg på denne oversikten.

Hvem driver Ungfritid?

Ungfritid.no utvikles og drives av Frivillighet Norge, med støtte fra bl.a. Sparebankstiftelsen DNB. Tjenesten er gratis, både for deg som skal bruke den og for organisasjonene som ønsker å legge inn sine tilbud der.

""
FRITID: Kanskje er det fritidstilbud i nærheten av deg som du ikke visste om? På Ungfritid.no kan du se hvilke tilbud innen idrett, kultur, hobby og interesser som finnes der du bor. Foto: ung.no

Spørsmål og svar

Fikk du svar på det du lurte på?
Temasider