Hopp til hovedinnholdet

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

Frivillig på julaften?
ANDRE: Ønsker du å hjelpe andre som ikke har det så bra som deg på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Offentlig og kvalitetssikret
Frivillig på julaften?
ANDRE: Ønsker du å hjelpe andre som ikke har det så bra som deg på julaften?

Hvorfor være frivillig på julaften?

Ikke alle har noen å feire jul med, og mange sliter med ensomhet både på julaften og i dagene før og etter. Ved å jobbe som frivillig kan du være med på å gjøre julaften for noen til en minneverdig dag, full av god mat og godt selskap. Har du ikke mulighet til å jobbe som frivillig på selve julaften kan du fremdeles melde deg som frivillig til de andre dagene som inngår i julen.

 

Hvor kan jeg melde meg som frivillig?

Det er flere ulike organisasjoner som arrangerer jul for mennesker som opplever julen som vanskelig. Disse trenger mange frivillige, og vi har derfor laget en oversikt over noen av stedene som ønsker frivillige til julehøytiden:

  • Kirkens bymisjon (kun for Oslo). Bor du ikke i Oslo kan du ta kontakt med Kirkens Bymisjon her.
  • Alternativ jul.
  • Frivillig.no. Her kan du skrive at du ønsker å hjelpe til på julaften, og søke på din kommune for å få opp alle tilbudene i nærheten av ditt hjemsted.

 

Mer informasjon?

Har du ikke mulighet til å jobbe som frivillig i julen, men ønsker å bidra på andre måter, året rundt? Da bør du melde deg som frivillig. For mer informasjon om frivillig arbeid, klikk her.

Har du flere spørsmål omkring frivillig arbeid som du ønsker svar på, kan du besøke vår spørsmål og svar-side for frivillig arbeid.


Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)