Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

Holder et kondom (colourbox.com)
GRATIS: Du kan få gratis kondomer hos helsesykepleier på skolen og på helsestasjon for ungdom, Du kan og få dem sendt hjem til deg.

Du får kondomer flere steder

Du kan få gratis kondomer hos helsesykepleier og på helsestasjon for ungdom, eller du kan bestille kondomer på nettet og få dem tilsendt hjem i posten.

Bestille kondomer kan du gjøre her.

En pakke med 10 - 15 kondomer sendes da i en diskret boblekonvolutt med CEFEM AS som avsender og leveres innen en uke fra du bekrefter bestillingen.

Alt er helt gratis. Du betaler ikke for kondomene, porto eller sms (utover normal kostnad hos din operatør).

Lateksallergi?

Noen reagerer allergisk på lateks, og kan derfor ikke bruke kondomene man bestiller på nettet. Ta kontakt med helsestasjon for unge eller skolehelsesøster for gratis lateksfrie kondomer. Lateksfrie kondomer kan også kjøpes på apotek og i enkelte dagligvareforretninger.

Kondomer er et trygt prevensjonsmiddel som i tillegg til å beskytte mot graviditet, også beskytter godt mot seksuelt overførbare infeksjoner. Det er lurt å ha kondomer tilgjengelig slik at du ikke tar sjansen på et ubeskyttet samleie.

Svar på vår vote: Hvor får DU får tak i kondomer.

Skrevet av Redaksjonen ung.no

Sist oppdatert: 09.11.2020

Offentlig og kvalitetssikret
Holder et kondom (colourbox.com)
GRATIS: Du kan få gratis kondomer hos helsesykepleier på skolen og på helsestasjon for ungdom, Du kan og få dem sendt hjem til deg.

Fakta

  • Kondom beskytter mot både graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner.
  • Ha kondom tilgjengelig. Du kan få bruk for det uten at det var planlagt.
  • Øv deg på å bruke kondom, så du blir skikkelig god!
Fikk du svar på det du lurte på?