Hopp til hovedinnholdet

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Usikker jente (colourbox.com)

Du er ikke alene om du føler deg sjenert og usikker. Ofte er enklere å være sosial på nettet enn i virkeligheten. Det har nok mye med å gjøre at man på nettet kan ta seg tid til å tenke gjennom hva man vil si, og at det ofte kan være ukomfortabelt å måtte møte blikket til andre. Man er kanskje mer nervøs for at det skal oppstå pinlig stillhet, eller at man ikke vil ta plass i en større gruppe hvor andre er mer dominerende.

Her kan det vært lurt å prøve seg frem. Kanskje det er noen ting du er mer komfortabel med å snakke om en andre, da kan det ofte være lettere å holde seg til disse temaene. Det kan også være lettere å snakke med folk du føler deg trygg på enn nye mennesker. En god øvelse er å tenke at de kanskje er like ukomfortable som deg. De fleste vil ikke syns at det du sier er dumt eller rart, tvert i mot, de fleste setter fatisk pris på at noen andre tar initiativ til samtale! Slik som med alle andre ting; øvelse gjør mester!

Bli kjent!

Hvis du ikke kjenner personen så godt, så kan du bruke tiden til å bli kjent! Spør om familien hans eller hennes. Har han/hun noen søsken? Har de god kontakt? Hvordan er familiesituasjonen? Samtalen kan ta alle retninger, som hva man bruker å gjøre i julen. Tradisjoner?

Hva gjør vedkommende på fritiden? Jobber han/hun i tillegg til skolen? Hva med hobbyer eller interesser? Vis interesse for den du snakker med og det han eller hun forteller. Liker dere noen av de samme tingene? Hva slags musikk hører han/hun på? Leser han/hun bøker, og i så fall, hva da? Hva med filmer? Husk imidlertid at samtalen ikke bare handler om å stille spørsmål, fortell litt om deg selv også!


Les også: Ti tips til småprat


Ferieplaner?

Nærmer det seg ferietid, snakk om hvilke planer du har, sommerjobb, juletradisjoner, hvor du pleier å dra i påsken? Hvilke land har du vært i og hvilke land har daten din vært i? Hva var bra? Del dine egne minner og ferieopplevelser.

 

Venner og hverdagsting

Snakk om vennene deres. Har dere felles venner, så kanskje dere kan prate om dem? Hvem henger han/hun mest med? Snakk om ting som skjer i hverdagen, på skolen og lignende. Har det skjedd noe spennende eller morsomt i livet ditt i det siste, kan du fortelle om det. Det er alltid morsomt å høre på historier, og man virker mer interessant hvis man har noe å fortelle om og ikke bare lytter. Det trenger heller ikke å være noe som har skjedd nylig. Hvis det passer til det dere snakker om, så fortell gjerne en gammel historie!

 

Legg opp til diskusjon

Snakk om ting som opptar deg eller interesserer deg. Det kan være noe nytt som har skjedd i nyhetsbildet, politikk, sport eller annet. Hva som helst! Snakk om det som interesserer DEG, det er da du kan snakke mye og snakke om ting du kan! Legg opp til diskusjon hvis han/hun virker som en som liker det. Da blir man ofte veldig godt kjent med hverandre og hverandres meninger.

 

Vis kunnskap!

Det trenger heller ikke være noe som har skjedd i det siste eller som er dagsaktuelt. Hvis det er noe du er spesielt interessert i eller noe du bare vet en del om, så prøv å vinkle samtalen inn på det. Kunnskap er en tiltrekkende egenskap hos både jenter og gutter. Vis at du kan noe, vis at du er smart!

 

Samtalen følger aktiviteten

Dere kan også snakke sammen om det dere gjør på daten. Hvis dere for eksempel ser på film, kan dere kommentere og diskutere det som skjer i filmen, lignende filmer man har sett, diskutere skuespillerne og karakterene osv. Hvis dere er på bowling blir det gjerne snakk om poengscore og hvem som er best, og kanskje blir det litt uskyldig mobbing ut av det hele? Samtalen kommer ofte av seg selv når man gjør noe aktivt sammen.

 

Ikke planlegg for mye

Du trenger ikke planlegge alt du skal si før du møter han eller henne. Da blir ofte samtalen litt påtvungen og det virker innøvd. Slapp av!

Hvis du føler deg komfortabel får du ikke like mye panikk hvis det blir noen sekunders stillhet, og stemningen mellom dere blir mer naturlig. Bare ha i bakhodet noen samtaleemner du kan ta opp hvis samtalen ikke går av seg selv - som regel gjør den det så fort man får startet den! Ofte er det lettere å prate hvis man faktisk foretar seg noe. Foreslå at dere kan gå dere en tur?Samtalen går faktisk mye lettere da, kanskje fordi du ikke konstant tenker over hva du skal si? Det kommer naturlig!

 

Stillhet trenger ikke være pinlig stillhet

Til sist: Dere trenger ikke alltid å ha noe å prate om. Noen ganger kan det være godt å bare sitte i stillhet og nyte hverandres selskap. Hvis man ikke prater på en stund, så trenger det ikke nødvendigvis å være en dårlig ting. Hvis man ser en film kan det være godt å bare være stille og se på filmen, og kanskje man kan bli litt intime?

Lykke til ;-)Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
sintperson
0
01.03.2019 00:05:49
Hei! jeg fulgte tipsene deres når jeg snakket med en jente, og hun vil aldri snakke med meg igjen. Endte opp med å spørre hun om marsvin når jeg skulle "vise kunnskap". Kunne like gjerne gitt meg selv et slag i pungen for dét slo ikke an! tusen takk for å være den verste wingmanen noensinne ung.no. P.S stillheten var jævlig pinlig
BRUH
0
06.01.2019 23:57:31
Okey,så jeg crusher på 1 fyr som er ett år eldre enn meg, og greia er den at det VIRKER som at han gjør det tilbake, men nå ble jeg jævlig usikker på grunn av det Guidance to love sa. lism når han og vennene hans går sammen, og jeg og vennene mine kommer gående mot dem, holder han blikket sitt fast på meg. og det skjer hver gang han går forbi meg. han ser lism mye på meg, men som en fyr her sa, så vil gutter bare ha yngre jenter for å *tafse*. og jeg ser den hvis det er det som er greia, fordi alle sier at jeg har en jøvlig fin kropp og bla bla bla. men går det virkelig ikke an at ham lism er (cringe alert) forelska i meg?
Jente
1
09.12.2018 20:57:16
Jeg er forelsket i en gutt i klassen min jeg vet at han er forelsket i meg hvordan skaper jeg et forhold ?
Ikke bestem
2
21.11.2018 19:56:09
Jeg sunes at alle skal velge vem de vil bli sammen med mamma å pappa velger ikke det er dere som velger ingen skal være poleti
Jdbdbdbddbb
5
29.06.2018 16:32:40
Jeg og en jente liker hverandre og skal møtes snart. Kommer til å bli sykt kleint
G15
0
07.06.2018 22:53:26
I tillegg bor vi 9 mil unna hverandre, så å bare treffes et sted fjes til fjes er litt vanskelig...
G15
1
07.06.2018 22:48:37
Jeg har blitt kjent med ei jente som er 17, og hun er på jakt etter kjæreste hun og. Vi har blitt venner på snap, hva nå?
Shrek
2
09.05.2018 14:24:37
Hvis det er ment til å være så vil det være. Så ikke tving noe frem for det kommer ikke til å enda bra. Samtalen bør komme naturlig hvis det er ekte.
Gutt
0
05.01.2018 12:40:26
Hva må jeg spørre for at ho skal like meg.å jeg liker ho veldig godt
GuidanceToLove
6
25.02.2018 14:44:00
Add henne på sosiale medier. Ikke stalk men skriv hyggelige kommentarer på innleggene hennes og vis at du er oppmerksom på henne. Senere kan du verve deg inn i guttegjengen hun omgås mest så er det bare å flørte i vei. Men ikke bli cringe da er du doomed. Og ikke diskuter memes og fortnite
SungyAnne
3
15.10.2017 19:04:33
Hei! en gutt spurte meg: '' Hva Skjer?" hva skulle jeg si da? (uten si "ingenting")?
GuidanceToLove
0
25.02.2018 14:45:12
Si hva du faktisk driver med og spør det samme tilbake
J15
0
04.10.2017 14:27:49
skal kanskje møte en gutt jeg har blitt venn med online. Innafor å møte han når han er 17? (red: Du kan skrrive inn til oss på ung.no/oss og få svar)
GuidanceToLove
3
25.02.2018 14:49:01
Av all respekt for deg og ditt men aldri treff onlinevenner. For det første er det en god sjanse for at vedkommende ikke er hvem de utgir seg for. Hvis du ikke klarer å styre deg burde dere treffes på et offentlig sted på dagtid og aldri bli med hjem eller på mer private områder. Til sist må jeg bare meddele at gutter som blir sammen med yngre jenter i så fall bare vil ha intim kontakt. Det kan du skrive under på. Jeg som selv er gutt ville aldri vurdert en yngre jente som en kjæreste og samtalepartner. Altså, INGEN GUTTER VIL HA YNGRE JENTER MED MINDRE DE VIL TAFSE. Har diskutert dette med mange andre gutter og det ser nok ut til at du ikke får en drømmeprins med respekt for deg om denne typen din er 17 og du 15
Jente
3
09.10.2017 19:57:27
Er vel greit det, bare ta med en venn eller dra på et offentlig sted med mange folk og ikke vær alene med han de første gangene du møter han
Homofil gutt 16
2
16.08.2017 02:28:08
Dette hjalp veldig godt! Tusen takk!
Ditt Kallenavn
4
08.07.2017 00:36:44
Hvordan snakket jeg med ei jente som har sagt at hun liker meg når jeg ikke kjenner henne så godt?
GuidanceToLove
2
25.02.2018 14:54:49
For å være helt ærlig svarer Jente 13 helt feil på ditt spørsmål. God dag mann økseskaft liksom. Hvis vedkommende FAKTISK liker deg så burde du gi henne en sjanse, uansett dine allerede inntrykk. Du fikk det lengste strået og utnytt det. Bli kjent. Men husk at din fordel ligger i at hun kom til deg. Hun liker åpenbart at du er "hard to get". Hvis du er/blir glad i henne, la henne vite det! Men ikke overgi deg slik at det er hun som har kontrollen, åpenbart er det nettopp at hun tror du er et mål hun må kjempe for å nå som gir denne ekstra romansen. Altså, la henne komme innpå deg og bli revet med, men minn deg selv på å gjøre dette gradvis, slik at hun føler seg heldig som har deg. Det er ingenting sleipt med det, men dere får begge større selvtillit ;)
Jente 13
2
09.10.2017 19:55:01
Hvis du liker henne så bare gå bort å snakk med henne eller spør om å finne på noe; cafe, kino, bade osv. Snakk om alt og ingenting og vær deg selv! Og legg henne til på snap eller insta og send morsomme/koselige meldinger f.eks nattamelding og komplimenter. Bare gjør det som føles rett. Og husk at du ikke må bekymre deg for å være for på og ivrig. Det er bare koselig og søtt.
...
0
20.04.2017 18:54:58
Noen tips til hvordan en gutt jeg liker kan legge merke til meg??
GuidanceToLove
0
25.02.2018 14:57:19
Mitt forslag er å vise interesse. Som jeg kommenterte til en annen skal dette gjøres GRADVIS og SAKTE: dere skal føle at dere bygger det sakte men sikkert opp og da vil det aldri falle. Hvis dere bygger et super raskt vil det ramle fortere. (Det er dating jeg mener med bygging)
Pimp420
0
05.06.2017 21:20:58
Spør han om å finne på noe så finner du det ut
Hjelp!
2
21.11.2016 23:36:46
Hei! Visst en gutt ser på klokka og so spør han deg kva klokka er, er det litt flørting?
GuidanceToLove
3
25.02.2018 14:58:48
Nei, kjære. Han vil vite om klokka di viser det samme som hans så han kan være sikker på at han kommer tidsnok til å møte en annen jente. Det skal nok mer til enn som så, men nå er du ett hode klokere
anonym
5
01.01.2017 18:42:58
hvis jeg og kjæresten min sitter hjemme til han og ser på film, også blir filmen ferdig, hva skal jeg snakke m han om da?
Jente
0
14.10.2017 15:59:46
Du kan spørre han om filmen var morsom/gøy/kjedelig/artig, og så kan du spørre han om vi kan se en annen film innenfor det emnet eller noe annet emne, eller dere kan henge og prate mens dere sitter på sofaen, hvis han går på skolen kan det være, hva gjorde du på skolen idag? Sånn at du starter en samtale, sånn at det ikke bare er han som gjør det. Håper dette var til hjelp!
morra di
5
13.12.2016 21:26:22
nei dessverre
Hei
2
03.11.2016 20:44:42
Hei! Jeg lurte på om hvordan jeg kunne få snakket litt alene med gutten jeg liker, han er alltid med vennene sine, hvordan?
GuidanceToLove
0
25.02.2018 15:01:09
Åpenbart burde dere adde hverandre på sosiale medier, og helst en der dere kan ha en privat chat. Denne bruker dere til å flørte og snakke og bli bedre kjent, hvis dette ikke er nok kan du etter hvert foreslå et uskyldig møte et sted i byen. Ikke gjør det obvious at du vil invitere ham for å sjekke han opp, men at dere bare kunne hengt litt og kanskje spist litt eller gått en tur. Gutter liker det de ikke kan få, ironisk nok
TTJ
2
28.10.2016 07:15:26
Jeg er ikke så gammel men er 11 år og har forelsket meg i en på samme alder, er det noen i kommentarene som kan gi meg et tips?
GuidanceToLove
0
25.02.2018 15:06:36
Jeg lar være å ta denne forespørslen alvorlig fordi du er 11 men la gå... Steg 1: Finn hverandre, add vedkommende på sosiale medier, vis interesse så får du det samme tilbake. Steg 2: Begynn med SMÅFLØRTING ikke begynn med "Jeg elsker deg, elsker du meg, gift deg med meg". Steg 3: Chat og flørt mer hyppig, vis at du bryr deg og liker at han svarer deg på chats. Steg 4: MØT HVERANDRE! Når dette steget kommer spørs hvor langt du og din elskede er kommet i affæren, men når dere er klare avtaler dere! Steg 5: Bruk mer tid på hverandre og vis masse interesse. Prioriter vedkommende og at du tenker på han/henne. Når du er på dette steget velgere du selv om dere skal date videre eller bli sammen, avhengig av hva dere føler er best.
Beccuss
0
16.10.2016 08:35:32
Jeg er forelsket men vet ikke hvordan jeg skal si det til hann? Er litt flau. Men jeg tør liksom ikke å snakke og sonne ting med hann? Hva skal jeg gjøre for å kunne snakke med hann om det at jeg er forelsket i hann? For jeg vet ikke om hann liker meg? Da er det vanskeligst å bare gå rett bort til hann å si det?
Hei
0
23.09.2017 20:47:43
Jeg skrev til den gutten at jeg liker han på snapp. Og nå vet alle i klassen detxD Og foreldrene hans etter at en venn av meg sa det(på en måte til faren) Og det er pinelig men det var lettet å få det ut. Jeg har vært forelska i han i 3 årxD Bare si det til han eller få noen venner av deg til å si det;)
tihi
0
28.11.2016 16:53:05
prøv å styre samtalen i den retningen. sakte men sikkert og til slutt kommer du bare med spørsmålet. lykke til :)
Sommarfuglar
0
12.11.2016 19:25:59
Om du har snap eller noke so brok sosiale medier å skriv foreksempel " Hei
Des
0
27.09.2016 21:44:25
Takk får rådene
Hjelp
3
19.09.2016 21:24:36
Hei, jeg er en gutt på 16 år og er forelsket i en jente som er 1 år yngre. Jeg er sykt forelsker og trenger tips for å få hun til å blir interessert i meg. Vi går ikke på samme skole og ser hverandre ikke ofte. Hva skal jeg gjøre? Har bare kjent hun et halvt år.
Hjelp
1
19.09.2016 21:28:48
Vi er også begge veldig beskjedne og tørr ikke si noe nesten til hverandre
Navn
0
28.11.2016 16:54:48
send en melding. send "hei" eller et morsom bilde ellerno
Hjelp?
2
14.08.2016 20:52:32
Hei, jeg vet at dette ikke har noe med dette å gjøre, men jeg blir 13 år snart, og skal feire bursdagen min. Jeg vil at bursdagen skal ha et tema, for jeg synes bowlingbursdag o.s.v er litt kjedelig. Har noen noen morsomme forslag til tema/ "leker"?
Jente16
9
23.07.2016 22:20:11
Jeg finner alltid på unnskyldninger for å slippe å dra på overnattinger og generelt bare være med venner. Synes ikke det er slitsomt eller noe, jeg vil bare ikke. Jeg vil heller være hjemme å lese eller se på netflix. Jeg unngår å åpne meldinger for å slippe å prate med de. Jeg føler det kreves mye energi av meg å dra på sosiale arrangemang, men når jeg først kommer dit har jeg det bra og jeg koser meg
Jente
4
17.08.2016 06:48:48
Å det er som å høre meg snakke! Alle vennene mine vil liksom finne på noe hver dag! Orker det bare ikke mer!
Hanna
3
05.08.2016 00:44:46
Føler meg ganske enig med deg.
Awesome Nickname
2
13.07.2016 22:46:15
Hei Blei sammen med en etter en sommerflørt på leir, men jeg føler at vi ikke har så mye til felles. Samtalene våre er ganske awkwarde og jeg vet ikke hva jeg kan gjøre med det. Liker henne fortsatt veldig og har lyst til å fortsette å være sammen med henne. Føler at hun føler det samme, men at vi kanskje ikke burde være sammen. Hva gjør jeg?
Meg
0
02.11.2016 16:22:41
Du kan prøve å snakke med henne med fokus på å finne felles interesser, og dersom dere ikke har noen, kan dere jo prøve ut noe nytt? :)
Johannes
5
19.06.2016 21:38:10
Hei, jeg liker en jente og tror hun liker meg å! Hun legger meg til på alle slags sosiale medier, tar kvissen i IG bioen min og her om dagen spurte en av vennene henne meg men det var bare for tull... Tror dere at hun liker meg, burde jeg spørre henne
Anonym
3
12.10.2016 22:38:36
Hvis du liker henne så ta sjansen!
Line❤️
4
20.06.2016 20:08:48
JA! Grip sjansen.
Bla bla
2
12.06.2016 00:53:09
Jeg trenger hjelp til noe når jeg hår til bestevennen min og er borti henne beveger hun seg raskt for at hun ikke vil så når hun går bort til noen andre folk gir bestisen min hun en klem å klenget på henne jeg får ikke være borti henne hva skal jeg gjøre? Jeg føler at hun ser på meg som jeg er dum og teit...
Meg
0
02.11.2016 16:25:49
Hvis hun ikke liker at du er borti henne, tror jeg det er på tide å konsentrere deg om å finne en annen til kjæresteformål. Det går ikke an å tvinge frem tiltrekning, og det å prøve å tvinge seg på vil bare ødelegge forholdet ytterligere, så let etter noen som liker deg tilbake på samme måte. :)
jeg Molde
3
07.06.2016 01:48:36
Hei Hei! ikke lyst på kjæreste kanskje?
J16
1
25.04.2016 17:25:26
Er det første gang dere dater forstår jeg at det er lite å snakke om. Men altså hvis dere har vært sammen en stund og ikke finner på noe å snakke om da, så har dere kanskje ikke så mye til felles?
hmm
2
21.04.2016 01:46:29
Trenger litt tips... Kjærsten min er å studerer i utlandet, jeg er da ett år yngre. noe jeg ofte tenker på da er at de fleste vennene hennes har eldre kjærster noe som skremmer meg siden er ikke mye jeg kan for gjort med min alder og hvor langt jeg har kommet i livet til nå. Men uansett jeg har veldig vanskeligheter med å holde en samtale med henne for tiden fordi jeg går tom for ting å snakke om.. og de blir for veldig kjedelige. Jeg liker hun veldig godt, vet at hun liker meg, men det kan ikke fortsette sånn. har noen tips til hvordan jeg kan begynne å prate ordentlig med henne igjen. og prate om alt og ingenting, og ikke bare de sammen a-4 samtalene som er gørr kjedelige.
????
0
03.04.2016 17:59:01
Trenger å forstå☺☺☺☺
Ehhh
3
08.03.2016 19:42:25
Jeg er forelsket i en i Klassen men har ingen peiling på hvordan jeg skal vIse at jeg liker henne. jeg tør iKKe å gå bort å snakk med hun eller starte samtalen på face i frykt av å bli avist. Hvordan kan jeg da vise at det er hun jeg lIker eller evt snakke med hun????
Des
2
27.09.2016 21:46:31
Bare hver deg selv
hilsen jenta
1
13.06.2016 15:44:02
hei bare snakk til henne si hei og smil:)
hjelper
3
22.03.2016 00:31:13
du kan vise lit interese for ting hun liker og jenter liker gutter som tør og snakke rett ut
jente som er redd
2
04.03.2016 07:30:32
vet ikke hva jeg skal gjøre jeg flytter til kristiansand og er redd for og bli likt hva kan jeg gjøre for og gi et godt første intrykk
Ny i Kristaiansand
0
28.08.2016 13:48:15
Hei, det er helt normalt å flytte rundt. Har nylig flyttet til Kristiansand selv og har 1 venninne her. Blir lange dager, men heldigvis tar skole opp alt tid. Prøv å være deg selv, snakk med de som er rundt deg og ikke stress, ekte venner kommer med tiden.
Anonym jente
1
28.02.2016 05:35:26
Hva er ditt tips beste tips for flørting ?
Rådgiveren
0
10.05.2016 21:56:53
Sleng på litt kvitløgn
Tips
0
29.02.2016 00:48:24
gi han litt mer oppmerksomhet, smil til han, snakk med han om ting han er interessert i, hold i nærheten av ha han, ha øyekontakt og spør om dere kan finne på noe sammen ...
Gievlos Grøjb
1
23.02.2016 21:18:03
Hei. Æ likte ei jente i sommer som æ møtte på en leir. Vi hadde det veldig greit ilag, og vi bei gode venna. Som sagt, æ likte ho godt og æ prøvde å få kontakt med ho, men følte at ho ignorerte mæ. Æ trudde også at ho hadd kjæreste, fordi ho va ilag med en gutt heile tia! Vi holdt ikke kontakt etter dette. Sendt ho noen snappa, men ho svart aldri. Rett før vinterferien bgynte vi å chatt. Tok det litt rolig i starten, men etter 2 uka, så spurte æ om ho likt mæ, fordi ho begynte å...ja...dåkker veit. Så ho svarte ja! Så da bei d oss. Æ fikkk vite masse om den leiren. At ho ville vær ilag med mæ heile tia, men at de merkelige vennan mine ødela heile tia, og når æ tenka mæ omm, så gjorde de faktisk det! Ei gang, vi sku ha en lek, sku æ ta armen min rundt ho, men vennen min tok den vekk, og hviska mæ: Ikke flørt med ho der! Så masse anna tull. Æ fikk også vite at han gutten, egentlig bærre va broren hennes! De hadde et så merkelig forhold at ho skjønte at æ hadde misforstått det! Pluss at ho likte mæ like mye da, men tørte ikke å si det. En oppfordring til dåkker. Ta det rolig i begynnelsen. Ja det kan ta litt tid, men dåkk ser nu kordan det endte med mæ! Prøvd samme teknikken før. D funka! Nåkka æ har sjønt om de jentan, e at de hata å bi flørta med av gutta de for eksempel ikke kjenna. Prøv det samme som mæ. Bærre vegynn å chatt, eller bi venna først og bi litt meir sikkker
meg
1
18.01.2016 23:14:20
Hei! Jeg liker en i paralellklassen. Da jeg sa til henne at jeg liker henne så skrev hun, jeg liker deg litt også. Men for 2måender siden var vi sammen, hun sa hun ikke trodde det funket, men hvis hun liker meg og svarer nesten med en gang på meldinger? Hvorfor slo hun opp da, og er det værdt og Spørre siden hun også liker meg litt?
JentaTilBob
3
07.02.2016 19:40:18
Gi opp!!!!!
Hello
2
03.04.2016 19:19:26
Det høres nesten ut som at denne jenta ikke føler det samme for deg lenger. At følelsene hennes er endra. Men siden hun svarer nesten med engang på meldinger, kanskje hun bare vil være venner. Driver selv å chater med en som har gitt store tegn på å like meg, men jeg vil bare være venn. Og tror jeg svar ganske raskt til han å.
Unicorn
9
02.01.2016 00:50:47
Din bff (sorry for dette) er en jævla bitch hvis hun "stjeler" typen din! Og din cruhs virker som en stor snobb, som bare bryr seg om utseende til jenter. Hater sånne!
Unicorn
4
02.01.2016 00:42:18
Jeg liker en gutt i klassen min. Han liker meg litt og syntes jeg er digg. Men vet liksom ikke hva jeg skal gjøre! Skal jeg be han på en dage kanskje? Er så usikker!
hjelper deg
3
22.03.2016 00:33:33
ja du burde spør om dagen kanskje du kan spøre om han vil ver med deg en dag han er ledig
Anonym
8
13.12.2015 00:21:35
Jeg liker en gutt! Men han har kjæreste.. Han er kjempesøt og snill og jeg tror ikke en gang at di liker hverandre! Jeg snakker ikke ofte med han, men vi går i samme klasse. Jeg har sagt til en venninne at jeg liker han litt men jeg liker han veldig i virkeligheten! Jeg tørr ikke si til han at jeg liker han ,og jenta han er sammen med er en jente som har stjålet alle bff'ene mine! Jeg liker henne eigentleg ikke. Hun er kjempe populær og jeg forstår ikke hvordan. Hun er mega-dramaqueen!!!! I gymgardroben la hun sei ned på gulvet å skrek at hun var en pølse! Det er bare rart og hun gjør sånt ofte! Alle gutter liker henne og hun er på en måte perfekt. Di har vert sammen før og da slo di opp, i mellomtiden har hun hatt en annen kjæreste. Di har slått opp, blitt sammen, slått opp og blitt sammen igjen og så slo di opp, og da vart hun sammen med han jeg liker. Den venninnen jeg har fortalt at jeg liker han til er en av bff'ene hun har stjålet! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå! Hvordan kan jeg bli sammen med han og få dem til å slå opp? Jeg vet det kanskje kan vere litt frekt men hun har vert skikkeleg bitch mot meg siden hun flyttet hit i 2.klasse og nå går vi i 7.klasse. Hun er slem mot meg, men ingen ser det!
Gutt 12
2
28.12.2015 03:09:04
Beskrivelsen av kjæresten til gutten du liker høres ut som en blanding av en gutt og en jente i klassen. Gutten er sinnssykt populær og tror at han er bedre enn alle og har alltid rett. Jenta overdriver med alt, og begge er noen hauger med møkk
Anonym
1
03.01.2016 03:38:03
Nei han er ikke en haug med møkk! Han tror han er bedre en alle andre-ja men men jeg elsker han sånn serr! Og vi har snakket litt på Snapchat i deg siste
Meg
1
02.11.2016 16:29:47
Alle som tror de er bedre enn alle andre blir forferdelige kjærester, da de ikke bryr seg det dritt om deg for den du er, men bare for det du kan gi dem. Det blir slitsomt i lengden, uansett hvor forelska du er nå. :P
så forvirret!
1
26.10.2015 21:19:15
Hva gjør du når en gutt vet at du liker han òg en annen? Dere klarer å føre en normal samtale, men noen ganger så møter blikket deres i timen! Hva gjør du da?
meg
0
21.03.2017 23:20:16
Er bare å slenge seg på! (på gutten som veit det) spesielt hvis det er i alder mellom 13-17.
Jente 18år
5
14.10.2015 22:54:02
Er så utrolig lei av å være singel! Aldri kysset noen gutt, eller blitt kysset. ikke på kinnet en gang. Gutta jeg kjenner er ofte uhyggelige mot meg, og svarer bare ironisk når jeg sier no. Jeg blir flau av dette, og da sier jeg hvertfall ingenting! Er så lei. Og vet ikke hva jeg skal gjøre for å få noen til å bli interisert i meg heller. Sikkert lest 100vis av slike flørtetips, men jeg klarer bare ikke å få noen til å bli interisert!
Hello
4
03.04.2016 19:23:05
Det beste kommer jo til slutt vettu!!!
Gutt 18
4
18.11.2015 19:29:43
Kansje vi skulle møtes endag da?:) bli kjent
Skogjenta
4
11.09.2015 19:21:34
Hvorfor ikke bare integrere seg selv inn i vennegjengen hans i klassen? Da vil han stole mer på deg og da kan du få nye venner. Eg tror du da vinner uansett om han sier ja eller nei. Uansett, da kan du bare henge deg på en samtale.
Sanic
1
30.08.2015 16:14:12
Mmmmmm, jeg liker en gutt i klassen, men han liker ikke andre gutter; hvordan kan jeg komme over han?
Unicorn
4
02.01.2016 00:43:11
Det blir vanskelig men den rette kommer
Ruben
1
02.07.2015 21:50:57
Jeg bare kommer å spør om de har snapchat så spør jeg om de blir med å henger et sted (f.e.s:bowling skolegården eller barnehagen ( HEI ikke døm meg det er faktisk ganske morsomt om du har musikk på tlf,) så setter jeg meg å søker opp try tto not laugh på youtube så setter jeg meg ved siden av dem å sier at hun skal prøve å ikke le, så kan vi chatte på snapchat eller noe senere å be om å gå på date BOOM girlfriend
Spodermen
10
23.05.2015 23:48:12
Det var en jeg likte og hun var jævlig fin, kunne like godt søkt opp håp.no men etter jeg chatta med henne litt så tokk det ikke lengre en 3dager hun sugde meg
Siggi
5
19.05.2015 20:59:36
Jeg er sjenert for å spørre en jente på skolen og lurte på ogsen skal jeg få henne til å like meg?
Imi
0
29.10.2015 22:49:30
Vær snill få henne til å vite at du liker henne
mario
2
31.07.2015 19:40:15
bare vær deg selv og snakk med henne jenter liker at gutter er seg selv
jente
0
16.07.2015 22:02:57
(har ikke norsk tastatur(de tre siste bokstavene)) begynn ogg florte, gi komplementer, ha fysisk kontakt, smil til henne, ha blikkontakt ofte, hold deg i narheten av henne hele tiden:) det liker jenter :)
Angii
1
03.07.2015 22:32:56
Du burde kanskje snakke med henne, alle jenter liker når gutter tar kontakt... Og en jente syntes også det er gøy når en gutt er åpen om følelsene sine.. ;) håper det hjalp deg...
Hvorfor
3
15.02.2015 23:28:26
Er du ikke ærlig ,,,,,hvorfor gir du meg falsk håp ?
Pussydestroyer
25
04.02.2015 17:29:31
Hei, jeg er en gutt som ikke har problemer med noen ting. Peace out
Wankah
0
08.11.2015 23:33:47
Du enu artig.
Jente 12
6
01.02.2015 23:08:36
Hei. 1 du leser dette 2 du bor på jorda 3 du tenker tanker 4 du sier det omvendte 5 du ler av faktaen 7 du syns dette er rart 8 du hoppet over nr 6 9du skjekker om du har hoppet over nr6 10 du ler igjenn 11 du kopierer denne for å få andre til å le!
Cu10pai
1
25.12.2015 09:45:26
Lo ikkje, den var sykt teit. Men det var jo ein mini liten 12 åring som skrev de
Gutt,12
10
06.12.2014 22:47:46
Jeg har begynt å chatt litt med den jeg liker! Hun virker grei og liker de samme tingene som meg! Hun svarer alltid på meldingene mine, jeg prøver å gi henne tegn sånn som
pussydestroyer
9
04.02.2015 17:34:21
Sånn som hva?
Sluttmeddet!
33
28.11.2014 18:07:44
Hvorfor er gutter så nøytrale på meldinger??? De skriver bare "Ok" eller "Ja" og sånt! De sender så rette svar..HA MED SMILEFJES GUTTER DET ER SÅÅ IRRITERENDE, jenter vet ikke hva dere føler! Og noen tar det til og med personlig. FULL SKJERPINGS
Jentaiforholdet
0
28.08.2016 13:50:36
Her er det han som er helt på smilefjes, hjerter osv. Det er ikke noe alle egentlig tenker over
Gutt00
3
24.10.2015 16:22:56
Er ikke alle gutter som er sånn da.
ENIG
1
16.07.2015 22:04:39
ENIG
Gutt, 12
11
07.12.2014 10:29:58
Det virkel tydelig vis å bruke smilefjes når du chatter! Jeg prøver å vise henne tegn med å senne emoji med hjerter for. Eks! Takk for tipset funket for meg
SERR, DET FUNKER
2
03.04.2016 19:27:44
Er jente, og ja, jenter syns det er "søt/bra/ positivt (Vet egt ikke hvilket ord for å beskrive det best).
Redd
4
07.11.2014 22:39:49
Hei, jeg er ei jente som går i 8-ende klasse. Jeg har vært forelsket i en gutt i sikkert to år men jeg er feig og klarer ikke å snakke til han. Jeg har prøvd... Men jeg har sendt melding men han svarer ikke. Aldri! Jeg tror han ignorerer meg og verst av alt har jeg sakt til bestevennen min at jeg liker han og hun flørter med han og han snakker til henne! Han snakker aldri til meg men går og snakker med henne. Hun er populær blant guttene. Men jeg blir bare sittende å høre på hva de sier. Om jeg sier noe er det ingen som bryr seg. Det er vanskelig å få kontakt når han overser. Han virker snill men det virker også som at han ser på jenter som et pent utseende! Hjelp meg! Hva skal jeg gjøre?
Jente, 14
9
28.11.2014 17:55:19
For å slippe hjertesorg og liknende så anbefaler jeg deg bare å la han gå. Etter det som du skriver, så hørtes det ikke ut for meg at han er verdt det! Bruk tid på en som liker deg, eller på å finne noen som gjør det eller bli kjent med andre gutter som virker greie. Jeg forstår at det er vanskelig men for ditt eget beste så må du gi slipp på han. Hvis du har prøvd uten hell, så må du tilslutt bare akseptere det...Du vil møte mange gutter senere i livet ditt, eller kanskje de vil dukke opp snart, Hvem vet? :) Lykke til!

Spørsmål og svar

Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Mester på å skape klein stillhet, tips til å unngå det?
Hei! Jeg legger ved et par artikler om hva man kan snakke om og hvordan man kan unngå klein stillhet. Det at du føler at det blir kleint selv om du...
Hvordan starte en samtale? Hvordan kan hun like meg mer?
Hei!   I fare for å høres ut som en klisjé: Vær deg selv! Du har sikkert hørt det mange ganger før, men det er bare det man må gjøre. Hun k...
Hva skal vi snakke om på Snapchat?
Hei Takk for at du skriver til oss! Så koselig at dere holder kontakten og prater sammen. Det er jo hyggelig! Men jeg kan forstå at det kan bli va...
Hvordan bli populær og hva kan jeg snakke om som er morsomt?
Hei!   Det å være populær handler om å være godt likt av mange, og det blir du ved å ha kontakt med mange, snakke med mange og viktigst av al...
Tips til søte ting å skrive i meldinger
Hei 1. Morgenmeldinger er alltid hyggelige, men det må ikke nødvendigvis være lange meldinger med masse komplimenter. Det er hyggelig å bare send...
Hvordan kan jeg holde en samtale gående?
Hei Jeg legger ved et par artikler med gode råd til deg. Med litt øvelse er jeg sikker på at du blir en mester i å holde samtaler i gang. Lykke ...
Hvordan kan jeg bli bedre kjent med en gutt jeg liker?
Hei! Jeg forstår det sånn at du har begynt å like en gutt som går i en annen klasse, og du har lyst til å bli bedre kjent med han. Du sier også ...
Hvordan spørre om å bli sammen?
Hei Det beste er å bli godt kjent først, så du er sikker på at hun også liker deg. Finn på ting sammen så du blir trygg på henne og deg selv,...
Hva skal jeg snakke med kjæresten min om?
Hei!   Vi har en artikkel her på ung.no som handler om nettopp hva man kan snakke om. Den ligger vedlagt svaret ditt her. Jeg vil også oppfordre ...
Jeg skal møte en gutt for første gang, men hva skal vi snakke om?
Hei Takk for spørsmålet!Så spennende at dere endelig skal møtes. Jeg skjønner at du er redd for pinlige stillheter og at samtalen skal stoppe he...
Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?
Hei Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg sk...
Hvordan starte en samtale med han? Og hvordan vet jeg om han liker meg?
Hei Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man vet om en person liker deg eller ikke, den heter "20 tegn på at han/hun liker deg".Hvis be...
Hvordan kan jeg starte en samtale med cruchet på snap?
Hei jente (17) Det er egentlig ikke så nøye hva du snakker om, så lenge du prøver å starte en samtale. Da vil du fort merke om han er interess...
 Hvordan kan jeg bli mer utadvendt og pratsom?
Hei Du skriver at du strever med å få til den gode sosialt kontakten like godt som før og at du også ofte føler deg litt trist og ensom.  Dette...
 Hvordan bli enda bedre kjent med han? Hva skal vi snakke om?
Hei Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for tips til hvordan du kan se om denne gutten liker deg eller ikke. Når det gjelde...
Amatør på knulling, drikking og festing hele livet?
Hei jente 17 år. Takk for at du skrev til ung.no Jeg forstår at du bekymrer deg for at du ikke har vært på fest. Det er mange med deg som er i s...
Hvordan starte en samtale med en søt jente?
Hei!   De aller fleste synes det er veldig vanskelig å skulle ta kontakt med noen man ikke kjenner. Mange lar være også fordi de ikke finner på...
Se alle