Hopp til hovedinnholdet

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Forelsket (colourbox.com)

"Jeg er en gutt på 15år som er blitt forelsket i en jente i parallellklassen min på skolen jeg går på. Så hvordan skal jeg finne ut om hun liker meg, og hvordan skal jeg få mere kontakt med henne? Jeg er ganske sjenert ovenfor henne ...."

Hvordan skal jeg vise at jeg liker henne?

Dette er et klassisk eksempel på et spørsmål mange stiller seg i ungdomstiden. Hvordan skal du finne ut om jenta eller gutten du liker, liker deg tilbake?

Cecilia, Andreas og Nora, tre ungdommer ung.no har snakket med, forteller hva de syns man bør gjøre for å ta kontakt med den man liker.

Andreas: Hvis kompisene deres kjenner hverandre, kan han kanskje få tak i nummeret hennes gjennom dem. Da kan de begynne å prate og sms-e, og etter litt kan han spørre om hun har lyst til å finne på noe.

Nora: Han trenger jo ikke å si alt med en gang. Dersom han sier med en gang at han er forelsket i henne, er det mye vanskeligere å få et nei.

Cecilia: Hvis han virkelig liker henne tror jeg at han kan ha gitt henne signaler uten å tenke over det. Jenter merker ofte sånt. Da burde han få et signal som viser om hun liker han eller ikke.

Nora: Hvis han kjenner noen som kjenner henne, så kan de kanskje henge sammen. Da kan han gi henne signaler. Hvis det passer sånn, kan han jo spørre henne da.

Cecilia: Hvis han er redd for å få et nei, kan han spørre en kompis om han tror hun er interessert eller ikke.

Andreas: Han kan se på henne for eksempel i kantina. Hvis hun ser raskt tilbake, da er det antagelig fordi hun syns du er kjekk. Men hun vil nok ikke se for lenge ettersom hun nok ikke vil virke for interessert.

Cecilia: Min kjæreste la merke til meg første dagen han begynte i klassen min. Men jeg så ikke han. Han ble forelsket med en gang, sa han senere. Vi ble gode venner, men jeg skjønte ikke at han likte meg, selv om han ga meg signaler hele tiden.

Til slutt kjente jeg at jeg likte han, og sa det. Han hadde ventet kjempelenge på å høre meg si det. En dag gikk vi på kino, som venner. Men så fortsatte vi å prate på msn og traff hverandre en gang til. Vi skulle se på film hjemme hos han. Han hadde en katt som drev og klatra på meg hele tiden. Den hadde kjempelange klør som satte seg fast i armen min hele tiden, sp jeg ba han om å ta den bort. Da kom han så nært meg at han kysset meg! Så ble vi sammen.

Nora: Hvis han hadde sagt at han likte henne med en gang, hadde sikkert jenta blirr smigret og tenkt at han var modig. Det er jo ikke sånn at man blir sint om noen liker deg.

Cecilia: Jeg hadde blitt kjempeglad! Men hvis de er på fest, syns jeg ikke han skal gå til henne hvis han er full. Det pleier ikke å være så populært blant jenter.

Nora: Jeg kjenner meg litt igjen i han. Jeg likte en gutt og vi hang sammen som venner. Jeg tror han hadde skjønt at jeg var forelska for jeg er så dårlig til å skjule sånt. Men det var så slitsomt å ikke vite om han var forelsket i meg, så en dag sa jeg "om vi henger sammen mer nå, kommer jeg til å bli forelsket i deg". Han så glad ut og jeg fikk en enorm klem. Så sa han at han ville fortsette å være venner, for han var ikke forelsket i meg. Jeg ble kjempeskuffa, men det gikk fort over.

Andreas: Jeg tror det beste er at han sier hva han føler til en kompis, som kan presse han og di" go and get her, tiger! Dette klarer du!".

Cecilia: Jeg hadde aldri turt å gå til en gutt og spurt om nummeret hans. Det får de gjøre.

Nora: Det har jeg gjort, faktisk! Det gikk kjempefint. Jeg spurte kompisene mine om jeg virkelig skulle tørre og spørre han. De sa "jammen, det er jo klart at du skal gå og spørre! Kom igjen". Jeg hadde ikke gjort det hvis det ikke var for dem.


Ta første steget!

De fleste ungdommer har på et eller annet tidspunkt vært interessert i noen, uten å vite hvordan de skal gå frem for å vise han eller henne det. Veldig mange gjør aldri noe med det. Mange opplever at den man var kjempeforelska i på ungdomsskolen, mange år senere forteller deg at han eller hun hadde de samme følelsene for deg! Hva om du hadde vært modig og tatt første steget?

Mange angrer på at de aldri turte å gå bort til jenta eller gutten de var forelska i. Det er ikke så skummelt som man tror. Kanskje får du avslag. Men hva så? Da kan du vite at du var tøff nok til å følge hjertet ditt, og gjøre et ærlig forsøk!

Tenk om du får et smil og et ja tilbake? Det vil du kanskje aldri få vite hvis du ikke tar første steget...

Har du noen tips? Skriv dem inn i kommentarfeltet!

Les hva andre har spurt om!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Henry
0
15.03.2019 20:24:52
Jeg liker noen men jeg klarer ikke å side når jeg ser på han så blir jeg reds
Momogutten
1
11.02.2019 13:23:29
Tror jeg
Anonym
1
20.01.2019 21:25:17
Jeg liker noen som har kjæreste. Det som skjedde var at jeg å bestevennen min liker en gutt. Så plutselig Hvar hun sammen med ham. Så hadde det liksom blitt en stor greie i klassen. Jeg ble veldig lei meg. Å nå skal jeg få han til å like meg
trist...
0
29.12.2018 23:55:37
jeg er forelsket i en gutt i klassen min men tror ikke han liker meg!!!!Z:::::(((((((
trist...
1
29.12.2018 23:55:37
jeg er forelsket i en gutt i klassen min men tror ikke han liker meg!!!!Z:::::(((((((
JA
0
06.12.2018 16:30:27
Tror du har sjangs når han kommer bort frivillig
Noah
0
06.12.2018 16:28:58
Hva faen
hei A
2
13.11.2018 19:34:04
det er kanskje litt sent og hjelpe deg men... jeg har også hatt det sånn som deg og jeg har det vel egentlig litt sånn fortsatt men jeg begynte og finne ut av hva den jeg liker gjorde i friminuttene og han likte å spille fotball, så jeg begynte med det og nå har han begynt å se meg bare husk å fortsette og holde kontakten. PS: Du kan si hei og hade før og etter skolen.
har det så vanskelig
0
28.10.2018 13:20:14
åååååå hva er vitsen med forelskelse mangen har likt meg og sier bare nei gå srry liker ikke deg jg er så dum fordi jeg tenker bare på utseendet ikke personligheten vurderer å ta SELVMORD er sååååå lei av livet det er så dritt å leve i livet mitt! prøv å hjelpe meg er dere snille (Red.: Vi svarer dessverre ikke på spørsmål i kommentarfeltet. Du kan sende inn spørsmålet ditt til ung.no/oss og få svar fra fagpersoner)
annonym123419
4
16.09.2018 17:13:51
jeg er en jente på 14 år og liker en gutt som også liker meg, vi har likt hverandre snart i 4 måneder men nå i det siste føler jeg at han ikke liker meg lenger:(( etter at han begynnte på VGS, hvirker han bare mindre interessert i meg. hva skal jeg gjøre?
Hjelp
3
23.08.2018 21:38:33
Jeg går i 7kl å liker en gutt i 10. Det var han som kom bort til meg første gang på fritiden, han komf bort å sa bare «har ikkje hilst på deg før» ham tar framm handa si og begynner å Hilse. Det var på bursdagen hans. Trur dåkke eg har sjangs på han ?
A
2
12.08.2018 19:15:36
Jeg er forelsket i en men Han legger Ikke merke til meg hva skal jeg gjøre
cat_05
0
11.07.2018 21:23:50
jeg skal til å begynne på 8. trinn og liker en gutt fra barneskolen. Jeg har likt han i tre år. Det er lenge siden han fikk vite det men han sier ingenting. Alle vennene mine sier at det er tydelig at jeg er forelsket. Han ser han viste det lenge før han fikk meg til å si det (nøtt eller sannhet).Hva skal jeg gjøre?
Jsjsvsbdlslaba
0
29.06.2018 08:39:04
Jeg snakket med crushet på snap og sa jeg likte henne. Hun likte meg tilbake. Vi er ille direkte sammen. Skal møte henne snart. Føler meg så glad hele tiden. Hjelper til mye mer
Help!
0
13.06.2018 18:42:47
Jeg går i 8:e trinn, og jeg liker en jente som går i 10:e trinn. Jeg tror hun også liker meg for vi får alltid øyekontakt hver gang vi ser hverandre. Vi har ikke snakket sammen eller noe sånt, men jeg tør ikke å gå bort til henne. Problemet er at hun slutter på ungdomsskolen etter sommerferien. Hun har bare noen dager igjen på skolen ): Tips..?
Elske drømmeprinsesså mi
0
06.06.2018 00:16:15
Jeg skal begynne på ungdomsskolen nå og hun jeg er forelsket i skal i parallell klassen. Bestevennen min kom i min klasse og jeg fikk vite at han også er forelsket i henne. Vi har snakket i lag og sier det er greit om den andre spør og får henne. Jeg har følt at når hun merker at jeg vil gi henne "tegn" at hun smiler og lar blikket festet på meg. Jeg har ikke tort å spørre henne ennå. Håper bestevennen min var erlig i tilfelle jeg og jenta blir sammen. Jeg tror jeg har bedre sjanser på henne fordi jeg er god venn med den ene broren og lille søsteren hennes. Og fordi vi går i en menighet i lag. Vi har vært mye i lag på "ungdomsklubben" i menigheten. Når jeg spør henne hva hun skal så rødmer hun litt og smiler. Tror dere jenter hun er forelsket i meg? Svar please...
HelpMe
2
27.05.2018 00:32:01
Jeg skulle sykle hjem da en gutt som er 3 år eldre enn meg skulle gå forbi meg. Han dro hånda mye gjennom håret. Jeg trodde det var på grunn av vinden. Etter jeg hadde syklet forbi han snudde jeg meg for å se om han fortsatt fikset på håret. Han fikset ikke på håret. Han snudde seg å så på meg. Jeg snudde meg kjapt og syklet hjem så fort jeg kunne. Tror dere han liker meg?
Teklt
2
25.05.2018 21:32:27
hei en gutt jeg elsker henne men hun vil masse spørsmål hvorfor det jeg vet ikke først han som kjenner meg i klassen men etterpå hun sa jeg må vil slappe av kan du jeg meg vær så snill
Teklt
2
25.05.2018 21:22:12
takk for hjelpen jeg ser det er viktig setingen
Snap
3
22.05.2018 21:31:36
Hva er snappen din?
Hjelp:)
0
06.04.2018 20:44:40
Han pleier ikke kommentere/snakke med de andre jentene..
Hjelp:)
0
06.04.2018 20:43:24
Jeg går i 8klasse. Jeg liker en i klassen min, og jeg tror det er fordi han er drit hyggelig mot meg. Når vi sitter i timen (jeg sitter plassen bak han) snur han seg og smiler eller lager en tullegrimase. Dette skjer veldig ofte:) Noen ganger kommer han bak meg og spør om det går bra og sånn. Når vi har gym og hadde basket, scoret jeg og da sa han «daaamn» høyt. Bare til meg. Mår vi har kunst kommer han bort til meg og skal vise ting å snakke med meg hele tiden. Jeg catcher at han ser på meg mange ganger. Blikket våres møtes hele tiden. Han gir meg mye oppmerksomhet, noe han ikke gjør til de andre. Så ja vi flørter med hverandre.. Tror dere han liker meg?:))
Ok
1
08.03.2018 13:58:50
Om dere er i puberteten så er det kanskje lettere
04 jente
1
06.03.2018 23:15:51
Jeg er ekstremt forelsket i en gutt i klassen.
Bare spør
3
04.03.2018 14:48:48
Jeg har blitt desperat nå! Nå tar jeg nesten hvem som helst som kjæreste så bare spør så svarer jeg ja! PS jeg er en gutt på 16 år
hei
0
13.02.2018 21:36:38
Jeg er 24 år, og havna på samme artikkel, ettersom jeg har samme problemet. Er forelska i ei jevnaldra jente, og for en gangs skyld tror jeg det er ei som er interessert tilbake! :D
SivI
0
24.02.2018 20:42:53
Er du 24 år
SivI
0
24.02.2018 20:44:15
SIVI
0
24.02.2018 20:44:46
Hi
SivI
0
24.02.2018 20:45:04
Lolipop
SIVI
0
24.02.2018 20:45:23
Mente ikke det
SIVI
0
24.02.2018 20:45:33
Hi
SIVI
0
24.02.2018 20:45:54
SIVI
0
24.02.2018 20:46:12
Gurl
3
12.02.2018 23:23:41
Jeg er forelsket i en gutt i klassen men jeg vet ikke om han liker meg... Han ser av og til på meg og han smiler som oftest. Vi snakker en del og vi har det morsomt, men problemet er at vi ser hverandre bare på skolen. Jeg har likt ham i 3 år nå og jeg vil bare vite om han liker meg tilbake...
Ei jente
0
08.02.2018 00:53:29
Hei, jeg er en jente som er 04, men jeg liker en 02. Vi har det veldig gøy sammen og tullet mye men tror ikke at han liker meg. Vi snakker mye på snap og sosiale medier men jeg vet ikke hvordan jeg skal få vite om han liker meg eller ikke
F##k my life :(
2
13.01.2018 23:35:18
D e en gutt som gjer de fleste av 20 på at han/hun liker deg , men når eg sa t han at eg lika han , Sorry lika ik deg tilbake på denna måten
Jente 04
0
27.12.2017 02:32:42
Jeg har likt en gutt i klassen min i snart 1 år, jeg klarer ikke å vente lenger jeg tror ikke jeg har sjangs på han. Jeg er en veldig sjenert jente jeg vil si/vise han at jeg liker ham, men vet ikke hvordan og vet ikke helt om han liker meg svar meg fort please
Hjelp!
1
17.11.2017 21:44:52
Jeg har rotet det veldig til. Fordi liker en fyr som går i klassen å bestemte meg for å gi el fin lapp der det sto love you,det ikke sto noe navn. Men så fikk flere vite om det. En vis de finner ut at det er meg
Ikke glem han
1
18.12.2017 18:34:55
Si det til han at det var deg vis de erter deg for det sier du ifra til læreren og rektor og vis han erter deg for det glem han men si at du må bare si noe privat sammen med han vis han smiler gi han en klem eller vis du tørr kyss han på skinne. Da er det 50/50 at han skjønner deg og blir litt forelsket i deg vis han blir sur og dytter deg bort sier du bare at jeg eller deg høyt og vil tilbringe mer tid med deg og jeg elsker deg mer en noe annet
Love
2
16.11.2017 22:05:04
Liker er gutt i klassen! Men jeg er ikke sikker på om han liker meg! Han er bare morsom og snill vi snakker sjeldent men vi snakker på snap. I går i gymmen hørtes det ut som han sa til meg jeg liker deg men er ikke sikker! HJELP PLIS
Ikke glem han
2
18.12.2017 18:30:30
Spør han på nytt om han liker deg og gjør han det spør han om og bli sammen. Jeg vet det er skummel men hva annet skal du gjøre. Men husk gjør det face2face
Emilie21000
1
15.11.2017 23:43:55
Jeg har en som liker meg, men jeg er litt usikker på om jeg liker han fordi jeg har en annen venn guttevenner som jeg liker å ha bor et stykk unna og jeg vet egt ikke hva jeg skal gjøre..
Ikke glem han
0
18.12.2017 18:28:48
Må bare spørre for jeg kjenner en Emilie som er i en san sitivasjon og vis du vet hvilken skole jeg mener så kjenner jeg deg. Her er forkortelsen. EKG
Linea
5
05.11.2017 10:42:28
Hei jeg liker en gutt men ingen vet det, noen ganger så tuller vi men i det siste har han på en måte ingrorert meg det er ikke greit. Jeg tenker hele tiden på han jeg ser på han går etter han sender han streak snapp og han åpner dem og han sender ikke for 30 min eller 1 time jeg liker han hva skal jeg gjøre
Ikke glem han
0
18.12.2017 18:26:01
Gå face2face privat og si det til han spør han om kj og vis han ikke har spør om og bli sammen og du må spørre hvorfor han ignorerer deg
klara
1
22.11.2017 19:35:08
eg synast det er leit at du er i ein slik situasjon kvor du har ein ulykkeleg forelskelse. Har du prøvd å prata med honom, ikkje berre over snapchat, men og i verkelegheiten. Kanskje du har betre kontakt med andre som kjennar han betre enn deg. da vil eg anbefalla deg å vera med dei, slik at du dermed kjem næremaren han. Eg ynskjer deg massa lykke til
Sjenert jente
2
21.09.2017 18:02:12
Jeg er forelsket i en gutt i klassen min, jeg tenker på han hver eneste dag. Jeg klarer ikke å snakke med han fordi jeg er så sjenert, men han pleier å komme til meg og vennene mine av og til og snakke. Noen ganger får jeg tegn på at han liker meg tilbake, men han viser ikke så veldig mye interesse. Jeg vet ikke om han liker meg eller ikke. Jeg har blitt veldig sur på han fordi han forvirrer meg og han blir sur og frekk mot meg tilbake. Jeg føler at jeg har ødelagt alt ved å være frekk mot han og at han ikke liker meg lenger. Jeg har prøvd og jeg prøver enda å glemme han, men det er ganske vanskelig når jeg sitter ved siden av han i klasserommet. Vil jo ikke gi opp heller da å prøve å få en hook med han når det kan være en sjanse på at han liker meg tilbake. Hva burde jeg gjør? Hilsen en 14 år gammel jente.
Du må ikke glemme han
0
18.12.2017 18:19:55
De fleste gutter ønsker seg kjæreste og noen ikke (veldig få) men du må bare si det til han for jeg er gutt som kan hvere frekk mot den jeg er forelsket i men det er fordi jeg bli senere så kan jeg bli irriterende men så lenge du ikke bruker ord mot han så har du en sjangse for vis han henger med deg og venninene dine er han forelsket i en av dere og kanskje deg jeg ønsker også kjæreste men hun liker nokk ikke meg men jeg prøver og få henne til og like meg. For og få han til og like deg flørt gi han komplimenter og se han inn i øynene og smil det kalles blikkkontakt og funker ikke det så sier du at du vill snakke privat med han og så sier du det rett ut at du er forelsket i han eller få en venn av deg til og gjøre så vis han reagerer så spør du han om og bli sammen med han best face2face for da ser du reaksjonen hans eller på sosiale men det er riski og gjøre det på sosiale men tips vis du gjør det på sosiale medier gjør det når du har ferie for sier han nei så har du tid til og roe deg ned og vis du skal gjøre det face2face (som du burde) mågjøre det med en gang ikke vent for da går han til den neste jenta. Ønsker deg lykke til og ikke vent.
J14
2
30.08.2017 10:41:06
Hei, jeg har nylig funnet en kul dating for ungdom: http://dating-ungdom.com/. Jeg anbefaler det fordi du kan møte interessante mennesker der.
Gutt 15
4
25.08.2017 21:18:09
Jeg har sagt til crushet at jeg liker henne, men hun svarte bare "ååå du er så søt" noe hjn sier hele tiden til alle. Hva skal jeg gjøre nå?
Ikke glem henne
1
18.12.2017 18:22:35
Hun utforsker hvem som er forelsket hun skjenker reaksjonene og vis du går face2face så er hun din for jenter får dårlig samvittighet vis hun sier nei ;}
Kjærlighet er en ren tilverlighet
0
24.08.2017 14:50:26
Jeg er forelska i en gutt i klassen, men han er ikke forelska i meg. Han er forelska i bestevennen min.
Ikke glem han
0
18.12.2017 18:24:07
Du har en sjanse gutter jakter på kj hele tiden bare si til han at du er forelsket i han og flørt med han smil inn i øya pån da er han din fort vis du vil det spør han face2face
:(
0
18.11.2017 23:44:02
Jeg har det helt likt som deg :(
Becca03
4
06.08.2017 15:31:52
Hei, trenger litt hjelp... Eg liker en person og så har vi bare møttes to ganger... Men han sender hjerter, sier at han liker meg og savner meg... Ka betyr d?? Skal snart møte han igjen men er veldig nervøs....
kristinpahn
1
29.07.2017 19:52:21
Halla eg er feldig forelska. Men eg vil sporre om noen har fott seg kjereste her??
G14
5
26.07.2017 03:59:17
Jeg er en gutt på 14 og har sakt til Crushet mitt at jeg liker henne, hun sa hun likte meg også, men hun turte ikke å ødelegge vennskapet vårt (fordi vi er gode venner) tips til hvordan jeg kan få henne til å like meg mer som kj enn venn?
Lolipo04
0
10.12.2017 02:30:15
Eg er en jente som er 13"år. Eg har spurt en gutt som er 14 om bli sammen men han svarer bare "Eg veit ikke" kva skal Eg gjere for at han skal like meg?
Mathilde
0
18.11.2017 23:44:36
Kyss henne
Love
0
16.11.2017 22:02:21
Hm kansje spørre ho om ho vil være med på kino en kveld,Gå ut på tur sammen. Men ikke for mye for da kan det bli litt sånn at du ødlegger vennskapet!
gg
0
27.07.2017 15:57:24
bare ikke ver med henne!
L97
0
25.07.2017 12:20:05
Hei jeg liker en gutt som jeg ikke kjenner så godt . Men han liker ikke meg , hva skal jeg gjøre for og få han til og like meg ??
0
18.11.2017 23:46:23
Få han til å legge merke til deg, snakk med han og smil!
J15
2
11.07.2017 23:19:08
Hei, jeg trenger sånn serr hjelp. Det er en ny dude på skolen, han ser på meg og smiler. Men greia er at han ikke tørr å snakke til meg, og jeg er sjenert. Det er også ei jente, skal ikke nevne noen navn hun er rundt han hele tiden! Og dem snakker sammen og ser ut til å ha de bra...skjønner ikke om jeg skal bare droppe han, eller hvordan jeg skal snakke til han etter 6mnd...hjelp!
Angelina
0
05.11.2017 14:09:03
Så sant, men prøv det var akkurat sånn mot meg, men mann deg opp
J14
1
25.08.2017 18:48:32
Samma hær
GUD
5
13.07.2017 05:29:44
hei! hvis du ser at han og ei anna jente har det bra å snakke te hverandre.. hvorfor tar ikke bare du plassen te jenta? sånn du kan "ta d første steget" bare gå si hei å alt anna går bra automatisk
Hjelp!!!!
1
03.07.2017 11:54:28
Det er en gutt. Vi chatter ganske mye på snap. Og eg tror eg begynner og bli litt forelsket i han, men problemene er :
1. han har kjæreste
2. at vist vi blir sammen så blir det 4 timers kjøretur mellom oss.
Ka skal eg gjøre? Eg har lyst til og finne på noe med han, men siden har dame så er eg litt redd! Eg spurte han en dag om vi kunne finne på noe og da svarte han først det kan vi sikkert. og så skreiv han at det kanksje blei litt vanskelig for vist noken av kompisane hans såg oss to sammen og sendte bilde til kjæresten hennas så var det ikkje så lett.
Eg blei skikkelig skuffa og er skikkelig flau over at eg spurte.
Hjelp!
0
16.05.2017 18:48:13
Hei jeg er 12 år og liker en gutt som bor langt unna og vi møtes bare med familiene våre. Hvis jeg spør om han liker meg og han ikke gjør det blir det veldig pinlig når vi møtes!! Hva skal jeg gjøre???
Angelina
0
05.11.2017 14:09:58
Ja det blir litt flaut, men er du religiøs?
Hjelperen
0
17.06.2017 08:15:33
Du kan si at du liker han bare rett ut til han. Det blir mest personlig. Men du kan også si det på melding. Det er noen som pleier å si at det var nødt eller sannhet hvis han du spør svarer nei. Da blir det ikke flaut. Men jeg personlig liker ikke å gjøre det. Det har skjedd med meg. At noen har spurt meg og når jeg sa nei så sa de at det var nødt eller sannhet. Jeg følte meg lurt og brukt. Men gjør det hjertet ditt sier til deg. Det kommer aldri til å være flaut for alltid. Og tenk om han sier ja. Håper du fikk svar på det du lurte på
Kor
1
01.05.2017 03:12:33
Jeg har en kjæreste vi er ikke i samme Land men Jef har vært der 6måner vu er sammen ça 2måner vi er sammen fra 3-4-2017 Jeg sier t'il henné at Jeg elsker henné når Jeg spører henné om hun elsker mes så sier hun nei og så sier hun ja hun gjør altid igår San hun at ikke elsker meg det skal aldri skje oh etter 3min så hun at hun tuller så Jeg sourire så du elsker meg hun sa ja men når Jeg spører henne om hun elsker meg sier hun først nei og da sier ja hvordan skal hva skal Jeg gjøre o vite om hun elsker meg Eller vis du vet hva det betyr si det svar meg jeg trenger hjelp
Hjelperen
2
17.06.2017 08:17:35
Beklager så mye. Men jeg forstår ikke hva du mener med teksten. Lykke til videre da
saiko
0
30.04.2017 08:25:44
Ja eg er forelska og vennen min jelper meg medde at eg ska bli sammen med han men de er ein stor probleem han hutten er forelska i bestevennen min ho som jelper meg og bli sammen med han.Eg er finare 100% finare en ho korsen ska han bli forelska i meg ikke vennen min???
kri
0
29.04.2017 20:27:03
Hei eg er forelsket i ein gutt som gor i samme kl som meg og eg har lyst til og kysse han men korsen ska eg begynne de???????+
Angelina
0
05.11.2017 14:11:30
Bare si en bra vits se på han stopper du å le så kysser du han, ta sjansen
Ahahaha
0
18.11.2017 23:49:09
Bra tips.. lol
Hjelperen
1
17.06.2017 08:22:33
Har du lyst til å kysse han først eller bli sammen med han først? Hvis du vil at dere skal kysse. Så burde du være 100% sikker på at han også har lyst. Kanskje du kan spørre han på melding: vil du kysse? Da ser du hva han svarer. Hvis han sier nei så burde du ikke kysse han. Og hvis han svarer ja så kan du egentlig bare gjøre det. Hvis dere er med mange folk så er det lurt å hå et annet sted. Hvis du lurer på hvordan man kysser, så kan du gå på siden de har her på ung.no om kyssing. Håper det var til hjelp. Og lykke til videre med kjærligheten
Maidah 10 år
1
15.04.2017 01:07:52
Hei jeg er en Jente som går inn 5kl. Jeg har blitt forelsket i en som går inn 8kl. Jeg vet ikke hvordan jeg skaligger bli sammen medu ham men dette er en seriøst forelsking
Angelina
1
05.11.2017 14:12:22
Finn det ut legg han til på snapp eller heng med han
sara
0
13.07.2017 05:31:35
æ e ei jente som går i åtende selv, synes gutta fra åtende e ganske barnsli å de ser etter jente som e mindre.. de vil ikke ha en kid heller da men liksom ei jente som går på barneskola å e ganske "kul"
.
0
11.07.2017 23:14:21
Tror ikke det er så bra kombinasjon...
helli
3
15.04.2017 01:47:45
Ja Okei ta det helt rolig å bare prøv å ikke tenke så mye på han
idontknow
3
03.04.2017 17:35:38
jeg er sykt forelsket i en jente som går i samme klassse som meg, men jeg tror hun ikke liker meg.hva skal jeg gjøre??!

Spørsmål og svar

Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Hvordan kan jeg bli bedre kjent med en gutt jeg liker?
Hei! Jeg forstår det sånn at du har begynt å like en gutt som går i en annen klasse, og du har lyst til å bli bedre kjent med han. Du sier også ...
Hvordan kan man gå frem for å få seg kjæreste? Er av den sjenerte typen.
Hei For å få seg kjæreste må man finne en man virkelig liker og passer sammen med, og får å finne denne personen må man være utadvendt og sos...
Hvordan jeg få jenta jeg liker til å like meg, og ikke bare som en venn?
Hei Jeg skjønner at du liker denne jenta veldig godt, og det er forståelig at du ikke vil ødelegge det gode vennskapet dere har. Det at hun kaller...
Hvordan spørre om å bli sammen?
Hei Det beste er å bli godt kjent først, så du er sikker på at hun også liker deg. Finn på ting sammen så du blir trygg på henne og deg selv,...
Hvordan kan jeg flørte med en gutt på snapchat?
Hei Å starte kontakten med en gutt på snapchat er det ikke noe feil med, men det begrenser mulighetene til å skulle bli ordentlig kjent med han. D...
Jeg har veldig lyst på en pulevenn.
Hei Takk for at du skriver til oss. Jeg forstår at tanken på sex er veldig spennende og at en "pulevenn" virker som et godt et alternativ ettersom...
Hva betyr "hook" og "holde på"?
Hei Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!Et "hook" betyr ofte å kysse eller kline med noen, uten at det nødvendigvis betyr at dere ...
Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?
Hei Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun...
Hvordan kan jeg starte en samtale med cruchet på snap?
Hei jente (17) Det er egentlig ikke så nøye hva du snakker om, så lenge du prøver å starte en samtale. Da vil du fort merke om han er interess...
Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?
Hei, Takk for spørsmål og beklager seint svar.Så hyggelig at du har funnet en gutt du liker! :) For å gjøre det litt mindre skummelt å ta kont...
En gutt i klassen min pleier ofte stirre på meg. For det meste ser han på puppene, vagina og rompe. Jeg har veldig store pupper til å være så ung som jeg er og rompa mi er også ganske stor
Hei jente! Takk for at du skriver til oss i ung.no!Du sier det er en gutt som stirrer på deg og særlig på puppene og rompa di. Du lurer på hva de...
Hva skal jeg si til henne?
Hei Hvordan ei jente som er interessert svarer på et kort spørsmål er veldig forskjellig fra jente til jente. Noen klarer ikke å si noe i det hel...
Hvordan få han til å bli kåt?
Hei Hva som gjør at en person blir kåt varierer veldig fra person til person, men alle har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Det er derfor l...
Hva bør jeg gjøre på nyttårsaften?
Hei Takk for spørsmålet! Jeg skjønner at dette er et vanskelig valg. I dette tilfellet kan det være fint om du forklarer situasjonen til foreldr...
Hvordan blir man forelsket?
Hei Takk for at du kontaktet oss i ung.no! Ut ifra det du forteller meg her så tror jeg du lurer på hvordan man blir forelsket. Forelskelsen. Den...
Jeg er forelsket i ei jente.
Hei Jeg skjønner at du er usikker på hva du skal gjøre. Jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan. Hvis du er forelsket og vil bli bedre kjent med jent...
Hvilke spørsmål kan jeg stille han på snapchat?
Hei Det er alltid vanskelig å holde "gnisten" i live over lengre tid. Det kan godt være han bare trenger litt tid til å tenke over ting. Det finne...
Se alle