Det er med flørting over nett som med all flørting: Det er en lek! Flørting skal være en hyggelig greie som gir den du flørter med en god følelse. Det skal gjerne gi den andre litt kribling i magen og spenning i tilværelsen.

Vis interesse

Begynn med å vise din interesse for personen, og stille hen spørsmål. Det kan være hva som helst: Hva hen gjør, hvilke planer hen har, eller hva hen synes om noe. Prøv å finne en felles interesse som dere kan snakke om. Du vil at den du flørter med skal føle seg sett på en positiv måte.

Tilpass hyppigheten på meldingene etter responsen du får. Hvis du ikke får svar med en gang, ikke gi opp, men send en hyggelig melding en gang innimellom. La den andre bli litt nysgjerrig, og få sjansen til å vente litt på meldingene dine. Får du lite respons, kan det hende personen rett og slett ikke er interessert. Da må du avbryte flørtingen.

FAKTA

Tips til flørting på nett:

  • Hold tonen lett og vær morsom
  • Vis interesse og still spørsmål
  • Snik inn hjerter og hyggelige kommentarer

Gå gradvis over i flørting

Prøv å holde tonen lett og skrive morsomme ting. Da er det lettere å snike inn litt flørting. Er personen ikke interessert blir det også lettere for hen å tulle det bort, men hvis hen er interessert hiver hen seg kanskje med.

Finn deres “greie”, noe som får personen til å føle at dere har noe eget og spesielt. Kanskje kan dere ha en egen ting dere alltid sier når dere starter en samtale, men som er internt og spesielt for kun dere to. Slik skiller du deg ut og kan gjøre personen mer interessert.

I flørtingens spill er emojis din beste venn. Finn en åpning til å begynne å sende hjerter uten at det blir kleint. Sender personen hjerter tilbake, er det et godt tegn.

Et godt tips er å vise personen at du tenker på hen også når dere ikke snakker sammen, uten at det føles som en kjærlighetserklæring

Finn på noe sammen

Etter en stund er det naturlig å ville møtes ansikt til ansikt.

Du kan prøve å lure en invitasjon inn i en samtale. Snakker dere om film? Inviter hen på kino. Er dere uenige om hvem som er best i bowling? Bli enige om å møtes for en liten konkurranse!