Hopp til hovedinnholdet

Ida: Jeg er stort sett den eneste jenta på trinnet som ikke bruker sminke, nettopp fordi jeg syns det bare er en maske som prøver å skjule den jeg virkelig er. Tusen takk, gutt 15 år! Sånne gutter tre... Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)
Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)

A-Å

Hvordan starte en organisasjon

Det finnes mange organisasjoner som jobber for ulike saker og formål. Finner du ikke noen som kjemper for akkurat det DU brenner for, kan det være aktuelt å starte en ny organisasjon.

Natteravn
Natteravnene (natteravn.no)

Atle fra Harstad er natteravn: - Ofte kommer det ungdom bort til oss og forteller at de synes det er betryggende at vi er tilstede, og at de har meget stor respekt for oss.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Frivillig arbeid i utlandet
Gutt ser ned (colourbox.com)

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

Bli med på internasjonal dugnadsleir
Dugnadsleir

Internasjonal dugnadsleir er en leir hvor folk fra alle land lever, og arbeider sammen på et prosjekt som organiseres av en lokal institusjon. Her finnes det uendelige muligheter over hele verden.

Jobb frivillig på festival
Bandet Ambleside på festival

Nekter du å punge ut rundt 2000 kroner bare for å komme deg inn på festival? Da bør du melde deg som frivillig! Og les om Kines opplevelser fra Hovefestivalen.

Av Didrik, ungdomsjournalist ung.no