Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

A-Å

Hvordan kan DU påvirke?
Mange mennesker i demonstrasjon. Gutt roper i megafon.

Er du engasjert i en sak som du mener får for lite oppmerksomhet? Eller synes du politikerne burde prioritere annerledes? Her er en god nyhet: Du har muligheten til å påvirke dette. Her får du noen tips til hvordan.

Frivillig arbeid i utlandet
Gutt ser ned (colourbox.com)

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

Hvordan starte en organisasjon
Gruppe med ungdommer (colourbox.com)

Det finnes mange organisasjoner som jobber for ulike saker og formål. Finner du ikke noen som kjemper for akkurat det DU brenner for, kan det være aktuelt å starte en ny organisasjon.

Natteravn
Natteravnene (natteravn.no)

Atle fra Harstad er natteravn: - Ofte kommer det ungdom bort til oss og forteller at de synes det er betryggende at vi er tilstede, og at de har meget stor respekt for oss.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Bli med på internasjonal dugnadsleir
Dugnadsleir

Internasjonal dugnadsleir er en leir hvor folk fra alle land lever, og arbeider sammen på et prosjekt som organiseres av en lokal institusjon. Her finnes det uendelige muligheter over hele verden.

Jobb frivillig på festival
Bandet Ambleside på festival

Nekter du å punge ut rundt 2000 kroner bare for å komme deg inn på festival? Da bør du melde deg som frivillig! Og les om Kines opplevelser fra Hovefestivalen.

Av Didrik, ungdomsjournalist ung.no