Hopp til hovedinnholdet

Falsk leg på utested

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva skjer hvis man blir tatt for falsk leg på et utested og vaktene beslaglegger kortet? Vakten sa at politiet tar kontakt, men det har gått èn uke og det er ingen som har tatt kontakt. Får man brev i posten? Kommer politiet til å ringe foreldrene mine? Hva gjør vakten med de falske legene han beslaglegger? (Har hørt at de kan tjene ekstra penger på alle falske leg de inndrar) Skal til USA i sommer og er veldig redd for at dette skal hindre meg i å få dratt. Har også vurdert å studere juss og lurer på om dette kan få konsekvenser for utdanningen min?

SVAR

Besvart 17.02.2014 14:57:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Bruker falsk legitimasjon på utesteder

Hva er straffen for å bli tatt på byen med en annen sin legitimasjon? Politiet var innblandet.

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle