Hopp til hovedinnholdet

Kombinerer miljøvern, reise og politikk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år som lurer veldig på hvilke yrke jeg skal ta Jeg har veldig mange interesser , og er en som kan finne nesten hva som helst interessant, fra historie og språk til økonomi og politikk til biologisk mangfold og kulturer. Men jeg har funnet ut at natur og politikk har interessert meg mest. Jeg liker veldig godt å se etter sammenhenger og muligheter for saker som kommer opp på nyhetene og se på internasjonale relasjoner, samtidig som jeg alltid har vært interessert i dyr og planter, og naturen har vært spennende og kjær for meg. Jeg har også veldig lyst til å reise, mye fordi nesten alt er spennende, og jeg vil oppleve nye steder. Jeg så et kurs på en folkehøgskole hvor de kombinerte det å reise til amazon og se problemene og møte indianere og slikt ser med å se på politikken og grunnene bak meg. Det virket veldig bra for meg, men fikk meg også til å lure: Finnes det yrker som kombinerer miljøvern, reise og politikk? Tror dere det kan passe meg? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 11.08.2015 12:58:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Et år på folkehøgskole?

Er du usikker på hva du ønsker å gjøre etter videregående? Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle