Hopp til hovedinnholdet

VELDIG GJERNE vil bli kjent skuespiller

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 12, som VELDIG GJERNE vil bli kjent skuespiller eller sanger, altså som brad pitt og ariana grande eller noen andre kjente artister eller skuespillere. Å jeg vil helst starte som ung, altså nå, hva kan jeg da gjøre for å bli "oppdaget" liksom? Jeg har gått på teater å vært med som statis i kortfilm, å fimbussen trønderlag, å et teater stykke (heksene av Roald dahl) å jeg har gått til sangpedagog, men hun hadde ikke tid lengere til å være sanglærer. Jeg har søkt etter andre sangpedagoger i Trondheim men finner ikke svært mye, men fortsetter bare med de tipsene jeg fikk

SVAR

Besvart 14.08.2015 11:11:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Betatt av en kjendis?

Er du blant dem som tenker på en kjendis hele tiden, og føler deg forelsket? Du er ikke alene. Her kan du få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive sanger

Det finnes dessverre ikke én oppskrift på hvordan man skriver sanger, og det er like mange innfallsvinkler som det finnes låtskrivere. Det gjelder å finne ut hva som passer deg!

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle