Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bli lærer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg vil bli lærer, men jeg vet ingenting om hvordan jeg kommer meg dit. Jeg vet ikke hvor mange fag man kan bli lærer i, men jeg vil undervise naturfag, engelsk og kanskje noe annet, vi får se. La oss ta utgangspunkt i engelsk og naturfag, hvordan blir jeg en lærer som underviser slike fag. Jeg vil også undervise eldre elever, helst på unviversitet, høyskole eller videregående. Jeg så på utdanning.no og der fikk jeg vite om yrke lektor. hva er egentlig en lektor? På videregående har jeg veldig lyst til å ta musikk, dans og drama med fordypning i drama. Kan jeg gjøre det og fortsatt bli det jeg vil? Tusen takk, på forhånd :)

SVAR

Besvart 09.11.2015 14:43:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle