Hopp til hovedinnholdet

Gjennomsnitts lønnen til en ingeniør

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg lurer på hvilken linje av kjemiprosess, CNC og automasjon som er den sikreste? hva får du i lønn når du er ferdig? og hva går disse tre ut på? jeg tenker å videreutdanne meg som ingeniør uansett hvilken av disse tre jeg velger. og da tenker jeg ingeniør. så hva ligger gjennomsnitts lønnen til en ingeniør i kjemisk prosess? hva ligger den på innenfor maskin ingeniør? og hva er gjennomsnittet på automasjonsingeniør? jeg har tenkt å søke påbygg. men på automasjon har eg hørt at de er fire år så hvordan er det da? blir en russ med de som er yngre eller hva? takk for svar på alle spørsmålene hilsen en frustrert jente som snart skal søke vg2

SVAR

Besvart 13.01.2016 17:04:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
account_circle