Hopp til hovedinnholdet

Etter ferien virker kjæresten min mindre interessert i meg men også generelt mer trist. Hvordan kan jeg hjelpe han og hvordan kan jeg få han til å bry seg mer om meg igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har begynt på folkehøyskole, og er komt i veldig god kontakt med en fyr. Vi har hatt det veldig fint sammen, og jeg er blitt ganske forelska. Det virker også som om han bryr seg veldig om meg. Men etter ferien virker han annerledes, som om han ikke lenger vil være like mye med meg. Hele veien har han drukket ganske mye og vært veldig preget av triste ting som har skjedd i livet hans, men etter ferien virker han ekstra nedfor. Derfor drikker han ekstra mye, og nå doper han seg også. Dette blir jeg veldig lei meg av, for vil jo bare at han skal ha det bra. Hvordan kan jeg hjelpe han? Hvordan kan jeg få han på bedre tanker? Og hvordan får jeg han til å "bli seg selv" igjen, og å være interessert/bry seg om meg igjen?

SVAR

Besvart 19.10.2016 09:33:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle