Hopp til hovedinnholdet

Har du noe som helst forslag til hvilket yrke jeg kunne passet til?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år som sliter veldig med å finne ut yrket mitt i fremtiden. Jeg har gode karakterer og føler selv at jeg kan utrette mye. Jeg har mange gode meninger og synes egentlig (ikke for å være skrytete) at jeg rett og slett er smartere enn de fleste på min alder. Spesielt når det kommer til det som skjer rundt i verden og meninger rundt det. Jeg er ikke nødvendigvis så veldig mye smartere teoretisk, men tankegangen min føler jeg er mer moden, hvis jeg kan si det. Jeg engasjerer meg veldig i å hjelpe mennesker, samtidig som politikk og menneskerettigheter er et sentralt tema. Jeg synes også kriminalitet er interessant og tenkemåten til kriminelle. Men jeg synes at det å finne et passende yrke for meg er veldig vanskelig. Jeg har lyst på et yrke jeg trives med, men samtidig er yrke hvor jeg for brukt de gode karakterene mine. Lønnen bør også være høy. Har du noe som helst forslag til hvilket yrke jeg kunne passet til?

SVAR

Besvart 02.11.2016 14:32:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle