Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bli lærer, men har ikke god nok karakter i matte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har veldig lyst til å bli lærer, men lurer på om man kan bli lærer uten å ha 4 i matte og uten å måtte ta mastergrad? Leste at man kan bli gymlærer med bachelorgrad, men at det kan være veldig vanskelig å få jobb uten master? Og hvis man blir lærer i kroppsøving (bachelor) og tar 4. år påbygging et annet undervisningsfag, kan man ta flere fag etterhvert eller kan man bare ha et fag i tillegg til kroppsøving? Jeg har kjempelyst å bli lærer, men har ikke 4 i matte og kommer ikke til å få det heller, og har ikke så lyst å studere 7 år (bachelor + master + et undervisningsfag + PPU) for å være lærer i ett fag :(

SVAR

Besvart 15.01.2017 17:10:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle