Hopp til hovedinnholdet

Jeg bruker Loette 28 og tar pillen min kl. 22 på kvelden. Sist onsdag kveld glemte jeg å ta pillen min, og kom ikke på det før dagen etter. Tok pillen på torsdag en gang mellom kl 12 og 15 på ettermiddagen. Usikker på om jeg kan ha blitt gravid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bruker loette 28 & tar pillen min kl 10 på kvelden hver kveld. Sist onsdag kveld glemte jeg å ta pillen min, å kom på det dagen etter og tok den så på torsdag en gang mellom kl 12 og 15 på ettermidagen. Jeg fulgte instruksene fra ung.no som sier at man fremdeles er trygg så lenge det ikke går mer en 36 timer mellom to piller. Men i dag leste jeg i brosjyren i loette pakken som sier at "dersom det er mer en 12 timer siden pillen normalt skulle vert tatt kan man bli gravid." Så jeg er veldig usikker på om jeg kan være gravid eller ikke når det gikk 14-17 timer mellom to piller?

SVAR

Besvart 18.04.2017 22:01:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon?

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
account_circle