Hopp til hovedinnholdet

Mamma mener at jeg er ung og at kjærlighet bare kommer når man blir eldre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg kan starte med å si at pappa hadde klikka på meg om Jg hadde fått en kjæreste. Men nå er pappa bortreist en stund. Jeg har begynt å komme i kontakt med en gutt å vi pleier å kose med hverandre på SKOLEN. På en måte liker jeg det og på en annen side liker jeg det ikke. Mamma sier at hun må møte han før jeg får kj. Hva søren liksom.så jeg sier inegnting om det til Mamma! Hun mener at jeg er ung og at kjærlighet bare kommer når man blir eldre. Hva burde jeg gjøre? PS: jeg synes det er litt ekkelt med kj fordi gutter på vår alder bryr seg bare om Sex. Tror du det er mulig å bare kose? Eller hva mener du? Takk for svar.

SVAR

Besvart 10.06.2017 07:22:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle