Hopp til hovedinnholdet

Sliter med angst og depresjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har angst og depresjoner, men jeg har ikke fortalt det til noen. Jeg har lest mye om sånne symptomer på nett og jeg har tatt en sånn test 2 ganger for p se om jeg har angst og deprisjon. Jeg skårte op det høyeste og det sto at jeg trenger hjelp så raskt som mulig ellers kunne det bli farlig for meg. Jeg vet ikke om disse nettsidene er rimelige og har ekte fakta. Jeg har også hatt forkellig type selvskading gjennem livet. Jeg pleide å kaste meg ned fra soler/få stlen til å velte. En gang i 3. skulle vi ha rollespill om en som ble skada og folk som hjalp den skadde personen. Jeg sa at jeg kunne falle ned fra stolen, og det gjorde jeg. Da spurte en boksen om det gikk greit og jeg sa ja. Senere rundt 5. klasse begynte jeg å skrape meg opp. Når mamma så det sa jeg bare at jeg hadde falt. Jeg tør rett og slett ikke si at jeg har angst og deprisjon vis jeg har det. Jeg er redd for at de sier at jeg har det. Og jeg er redd for at mamma vil si det bare er ungdomstiden.

SVAR

Besvart 20.07.2017 13:19:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle