Hopp til hovedinnholdet

Eg er 168 cm høy og veier 66 kg, er dette normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg er ein jente på 13 år. Eg synest at eg er tjukk og at eg har mye fett på kroppen. Eg er 168 cm høy og veier 66 kg er dette normalt?eg går på håndball og har spilt det siden eg var liten, men så fikk eg ein skade i kneet og måtte slutte å spille i over ett år og no føler eg at eg ikke er litt tynn eingang. Mange av guttene i klassen min kaller meg "tjukken" "tjukkas" og masse sånt og då fikk eg ganske stort press på meg. Så no spiser eg kanskje kun ein skive til frokost kanskje ikke så mye eingang eller bare litt frukt og youghurt og så spiser eg middag det er egentlig alt kanskje litt rester av middagen om kvelden men det er skjeldent eg spiser kvelds. Mamma og mormorsyns eg spiser altforlite og truer meg til å ta meg med til legen viss eg ikke starter å spise meir, så nå står dei å ser på meg når eg spiser for å vere sikker på at eg spiser mat,ho syns eg har blitt så tynn i det siste men eg syns ikke det. Hvordan kan eg bli tynnere?eg har hatt lyst på å få spiseforstyrrelse.

SVAR

Besvart 02.08.2017 14:41:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle