Hopp til hovedinnholdet

Sår nedentil etter samleie uten kondom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen dager siden hadde jeg fest, og jeg ble veldig full. Det kom en gutt som tok utnyttelse av dette. Vi hadde sex uten kondom, for jeg var overhodet ikke i stand til å tenke klart. Nå har jeg fått 5 sår i underlivet. Når jeg mister ruret blir dette åpne sår som gjør veldig vondt og de ligner på en blemme som er sprukket. Alle sårene er på de ytrekjønnsleppene. Hva skal jeg gjøre? Kontakte lege? Holder ikke ut lenger..

SVAR

Besvart 21.12.2017 11:47:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle