Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg utdanne meg som både hundefører i politiet og spilldesigner?   

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg J13 lurer på om før jeg går på politi høyskolen etter vgs og jeg skal ta generell studiekompetanse - er kunst, design og arkitektur generell studiekompetanse..? Og hvis det er det, så betyr det at jeg kan velge det på vgs for å så bli politi? Jeg er veldig usikker på akkurat dette siden ingen lærere på min skole kan noe under dette yrket eller under dette temaet på min skole. Uansett- når eller hvis jeg tar kunst, design og arkitektur på vgs kan jeg da utdanne meg til å bli designer innen tema spill og gaming? I min fremtid vil jeg ha hundetjeneste-bombehund, men siden man ikke tjener så mye av dette yrket så vil jeg gjerne ha designer som del tids jobb. Jeg har veldig lyst til å komme godt ut i livet som voksen, men går det an å utdanne seg til begge yrker eller må jeg velge en av yrkene? Mitt siste spørsmål er - Ca. hvor mye av min tid vil gå til hundetjenester hvis jeg blir politi og vil betale for leilighet? Spørt før om dette før, men fikk ikke svar da så.. :) Mvh-J13

SVAR

Besvart 23.01.2018 12:01:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle