Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble henvist til psykolg. Jeg trodde jeg ikke trengte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et veldig opp og ned humør. Noen perioder værre en andre. Jeg er langt nede noen ganger, andre ganger motsatt. Jeg sliten med periodevis spiseforsyrrelser. Jeg ble henvist til psykolg. Jeg avbesilte timen og kontakten to dager før timen. Jeg trodde jeg ikke trengte. Men er blitt veldig deprimert igjen. Hva gjør jeg? Trenger virkelig den utredninga nå. Tørr ikke å gå til legen igjen... kan jeg ringe til DPS igjen å spørre om henvisningen fortsatt er gyldig?

SVAR

Besvart 24.03.2018 19:45:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Myter og fakta om spiseforstyrrelser

Det er mange myter om spiseforstyrrelser. Her får du informasjon om hva som er sant og usant.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle