Hopp til hovedinnholdet

Jeg knekker snart helt sammen, jeg greier snart ikke mer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg sliter meg Deppresjon, angst, selvskading og spiseforstyrrelser. Jeg knekker snart helt sammen, jeg greier snart ikke mer. Jeg har tenkt en stund på å fortelle foreldrene mine om dette, men jeg vet ikke hvordan, de vill nokk ikke takle det bra på noen som helst måte. Da jeg var tolv gjorde jeg et misslykket selvmordsforsøk, jeg visste ikke hva som var galt med meg da men jeg vet det nå. Foreldrene mine tror at jeg er over de greiene, og at jeg har det bra, noe jeg absolutt ikke har men jeg har bare blitt flink til å skule det. Jeg får ikke til å sovene på nettene og har null energi, foreldrene mine mener bare at jeg er lat. Hva skal jeg gjøre, plis kom med noen tips!

SVAR

Besvart 27.07.2018 12:43:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle