Hopp til hovedinnholdet

Hun vil bli tynn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente på 15 år, og vil veldig veldig gjerne bli tynn!! Jeg klarer ikke dette mer det er snart sommer og vi skal på ferie men jeg hater sommeren siden jeg ikke er nå tynn og jeg vil bli tynn!! Jeg har også et større problem, jeg har sååå store pupper og har mistet selvtilliten helt på grunn av disse puppene de gjør til at jeg ser veldig feit ut og jeg holder meg langt unna sport, tar aldri på meg t-shorter så derfor vil jeg så gjerne bli kvitt disse puppene, de har rett og slett ødelagt livet mitt! Jeg hater gymtimene pga at vi må springe og når vi springer rister puppene mine veldig og det er så kleint fordi jeg er den eneste jenta i klassen som har så store pupper! Så ung.no dere er mitt siste håp så vær så snill gi meg noen fornuftige råd, noe som kan hjelpe meg sånn at jeg blir tynn før sommerferie (om 3 måneder) eller i hvertfall sånn at jeg mister disse puppene... vær så snill!

SVAR

Besvart 17.04.2019 00:03:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle