Hopp til hovedinnholdet

Moren min krangler med gud-moren min, og nekter meg å besøke henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år og jeg har ett problem med Gud-moren min og moren min. Moren min og Gud-moren min har krangla og gudmoren min bor i Oslo å jeg bor 2 timer unna. Jeg vil dra til gudmoren min med veninna mi men jeg vet at mamma sier nei. Men jeg syns det er dårlig gjort at hu sier nei siden hi trenger ikke betale noe. Og om mamma dør så er du gudmoren min som ska passe på meg så syns det bare er veldig dårlig gjort at mamma ikke lar meg møte min egen gudmor. Jeg syntes at om jeg har lyst til og dra til gudmoren min så kan jeg det. Og det er ikke mitt problem at de har kranglet. Så jeg mener at jeg må oh har lov får og dra og møte gudmoren min!

SVAR

Besvart 14.05.2019 13:39:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
account_circle