Hopp til hovedinnholdet

Sex med eldre kvinner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har funnet ut at jeg er ganske into eldre kvinner. (20-40) jeg ser ikke etter forhold, men samleieforhold. er det greit når jeg er 17 år å ha meg med en 30 åring? jeg er over sexuell lavalder, og jeg blir ikke presset på noen slags måte. Jeg har ikke prøvd hardt for å finne kvinner, for jeg er fort redd for at de skal dømme meg for alderen. har dere eventuellt neon tipps for hvordan jeg skal greie å finne eldre kvinner som kan ha lyst til å ha seg med 17 åring. Noe annet jeg lurer på er etterpiss. jeg har opperert penisen min for ca halvt år siden på grunn av trangt tissehull. derfor bryr jeg meg høvelig mye om å ikke stå alt for lenge å "tisse". så når jeg har tisset ferdig og rister, eller tørker. tar jeg penisen i buksa, så kommer det plutselig mer tiss ut igjen. Jeg har prøvd å vente ektra lenge hvor jeg rister ekstra. men ettertisset kommer uansett. det er ubehagelig pga det blir litt lukt, dårlig smak og urenslighet under sex. hvordan kan jeg få dette til å slutte?

SVAR

Besvart 22.05.2019 22:45:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
account_circle