Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er veldig strenge på aldersgrenser på sosiale medier

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no, før jeg starter vil jeg bare si at denne siden er fantastisk, og har hjulpet meg masse, tusen takk! Jeg er egentelig en 12-år gammel gutt, men jeg skrev at jeg var 13-år gammel, for og kunne skrive til dere. Jeg har verdens snilleste foreldre, men når det kommer til aldersgrenser er de litt strenge. Jeg får ikke ett spill eller en app, før jeg er gammel nok. Det er 13-års grense på Snapchat og Instagram, som er de sosiale mediene jeg har lyst på. Så og si hele klassen min har Snapchat, og der har de en klassechat, hvor de planlegger og møtes og finne på ting. Siden jeg ikke har Snap, er ikke jeg en del av den chatten, og det gjør at jeg føler meg utenfor. Jeg hører ofte «Snakkes på Snap» eller «Vi planlegger på Snap» osv, men disse meldingene får jo ikke jeg, det er litt kjipt. Foreldrene mine er helt klare på at jeg ikke får apper, før jeg er gammel nok. Så jeg vet ikke om det er så mye og gjøre, men håper dere kan gi meg noen tips. Mvh gutt 12-år

SVAR

Besvart 30.06.2019 10:39:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor er det aldersgrenser på spill?

Lurer du på hvorfor noen spill har høyere aldersgrense enn andre og hva symbolene på spille betyr? Da bør du få med deg dette.

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle