Hopp til hovedinnholdet

Voldtekt/ overgrep eller ikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17. Jeg hadde en dag hvor alt var dritt og jeg måtte bort en liten stund (bare noen timer). Så jeg reiste til byen uten at foreldrene mine visste om det. Når jeg var der ble jeg omringet av en gjeng gutter som begynte å beføle hele meg...jeg sa nei, men de hørte ikke. De fortsatte helt til jeg fikk hjelp av en gutt på min alder. Og jeg løp til bussen min hjem. Det jeg lurer på er, var dette en voldtekt/overgrep? Siden alle hadde klærne på. Og viss dette var et overgrep, hvordan kan jeg si alt dette til foreldrene mine? De vet ikke at jeg var der en gang! HJELP!!! Føler meg dritt og har egentlig ikke lyst å leve med dette. Føler alt er min feil, at jeg ikke sa nei fort eller tydelig nok. Rett etterpå ville jeg ta livet mitt og det vil egentlig ennå. Men hvordan skal jeg si alt dette??

SVAR

Besvart 28.06.2019 16:12:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
account_circle