Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sendt nudes (film) til en gutt, og er redd han tok bilde av det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei en gutt i klassen jeg er ganske god venn med spurte om nuds4nuds jeg sente en emoji fordi jeg trodde han tullet så sa han at jeg skulle sende bilde først jeg sa at han sender først så gjorde han det mens vi skakket sammen i telefonen så sa jeg jeg vil ikke sende jeg er redd han lagrer deg han sa det var dårlig gjort seinere på kvkeden facetimet han meg og viste at han runket han sa at det var min tur jeg sa jeg er redd han lagret så sa han at han lovet og ikke så filmet jeg tissen min i 3-4 sekk og sa jeg må gå han lå på da så sende jeg en snapp der deg sto du fikk se litt da han svarte nei jeg tok bilde jeg viser det vis du ikke sender ett til så sa han neida er ikke en sånn dusj så ringte jeg har sp sa han at han adde bilde sp sa jeg at jeg tokk og sell om jeg ikke gjorde han sa han tullet så sa jeg bra så lå vi på så sendte jeg han en melding lober du at du ikke tok bilde så sa han ja så spurte jeg igjenn lover du 10000% at du ikke tok bilde sp sa han bare ja hva skal jeg jøre

SVAR

Besvart 05.07.2019 12:57:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle