Hopp til hovedinnholdet

Så litt rødt i oppkastet. Er dette farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dette er krise! Jeg er i syden, og drakk en del alkohol i går. Jeg er akkurat ferdig med en antibiotikakur. Jeg våknet på morgenen og hadde kramper i magen i tillegg til at jeg var kvalm. Jeg sovnet men våknet igjen, denne gangen så spydde jeg. Jeg hadde drukket en del vann etter alkoholen så det meste var derfor blankt. Det jeg la merke til var at i det jeg spydde var det noe rødt. Jeg tror det var klaser med blod. Kanskje en tskje til sammen. Er dette noe jeg burde bekymre meg over og skjekke. Eller bekymrer jeg meg unødvendig? Vil helst ikke fortelle til mamma og pappa. Håper på svar veldig fort. Er kjempebekymra.

SVAR

Besvart 13.08.2019 15:51:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle