Hopp til hovedinnholdet

Vokst opp i Norge, men ble født i Pakistan. Forvirret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente som er født i Pakistan men har aldri hatt Pakistansk statsborgerskap og er ikke vokst opp der. Jeg kom til Norge fra Pakistan med mitt første pass som var og har alltid vært norsk. Jeg har vokst opp her i Norge men har er ikke født her og er født i Pakistan men ikke vokst opp der jeg føler tryggere når jeg er i Norge Hvis jeg går på ferie der for.noen uker så føler jeg meg ikke hjemme. Nå skjønner ikke jeg hva mitt (first language) er siden jeg kan snakke mer norsk enn pakistansk(urdu) og er jeg norsk pakistaner eller pakistansk norsk. Kanskje dette er ett rart spørsmål men jeg skjønner ikke hva jeg skal svare når folk sier»hvor er du fra» siden jeg er ikke vokst opp der og kan så vidt snakke urdu jeg kan ikke lese eller skrive urdu. Hva skal jeg svare når folk spør og venninna mi sa at mitt første språk kan på en måte bli norsk siden jeg kan snakke det mer og har bodd her hele livet mitt. Så jeg ville spørre dere om dette Takk Hilsen en forrvirret jente

SVAR

Besvart 10.11.2019 22:21:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle