Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vokst opp i Norge, men ble født i Pakistan. Forvirret.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente som er født i Pakistan men har aldri hatt Pakistansk statsborgerskap og er ikke vokst opp der. Jeg kom til Norge fra Pakistan med mitt første pass som var og har alltid vært norsk. Jeg har vokst opp her i Norge men har er ikke født her og er født i Pakistan men ikke vokst opp der jeg føler tryggere når jeg er i Norge Hvis jeg går på ferie der for.noen uker så føler jeg meg ikke hjemme. Nå skjønner ikke jeg hva mitt (first language) er siden jeg kan snakke mer norsk enn pakistansk(urdu) og er jeg norsk pakistaner eller pakistansk norsk. Kanskje dette er ett rart spørsmål men jeg skjønner ikke hva jeg skal svare når folk sier»hvor er du fra» siden jeg er ikke vokst opp der og kan så vidt snakke urdu jeg kan ikke lese eller skrive urdu. Hva skal jeg svare når folk spør og venninna mi sa at mitt første språk kan på en måte bli norsk siden jeg kan snakke det mer og har bodd her hele livet mitt. Så jeg ville spørre dere om dette Takk Hilsen en forrvirret jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer