Hopp til hovedinnholdet

Har en kul på høyre side, ovenfor vaginaen. Hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som går i 9 klasse nå. Idag så la jeg merke til at jeg har en kule på høyre side, ovenfor vaginaen min! Litt sånn nærmere hoftebeinet. Jeg lurer på hva den kula er for noe. Når jeg kjenner på begge sidene av meg, der hvor jeg har kula og der hvor jeg ikke har det, så er det sånn at på venstre side så er den der også, eller det kjennes veldig likt ut men den er som vanlig mens den andre er større og hardere. Diameter 1 cirka. Det gjør ikke vondt når jeg tar på det men den føles litt øm. Er dette farlig? Vil den kula gå bort etterhvert?!

SVAR

Besvart 02.11.2019 16:52:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle