Hopp til hovedinnholdet

Alle vennene mine har begynt å drikke men jeg vil ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, alle vennene mine fester og drikker i helgene. Jeg er veldig imot drikking, snusing og røyking, spesielt for folk på min alder eller yngre. Det er så mange som gjør det, det er nesten uvanlig å ikke drikke og feste for de på min alder. I helgene så drikker alle og gjør så mange dumme ting, filmer det og skryter av det senere. Jeg kjenner ikke igjen vennene mine når jeg ser videoene, de behandler folk (mest jenter) uten respekt. Men i ukedagene er vennene mine helt normale. Jeg har prøvd å vært på et par fester, men jeg har ikke likt det. Jeg drakk ikke på noen av festene og er glad for det. Problemet er at jeg er redd for at vennene mine skal bli helt ødelagt eller jeg kanskje mister venner. Jeg har også lyst på kjæreste, men jentene vil bare møtes på fester i helgene. Som sagt, jeg har det veldig bra i ukedagene, men om kveldene i helgene kan jeg bli litt ensom. Begynner folk å feste mindre etterhvert, eller blir det bare verre? Hvis ikke, hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.11.2019 16:39:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle