Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Alle vennene mine har begynt å drikke men jeg vil ikke

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, alle vennene mine fester og drikker i helgene. Jeg er veldig imot drikking, snusing og røyking, spesielt for folk på min alder eller yngre. Det er så mange som gjør det, det er nesten uvanlig å ikke drikke og feste for de på min alder. I helgene så drikker alle og gjør så mange dumme ting, filmer det og skryter av det senere. Jeg kjenner ikke igjen vennene mine når jeg ser videoene, de behandler folk (mest jenter) uten respekt. Men i ukedagene er vennene mine helt normale. Jeg har prøvd å vært på et par fester, men jeg har ikke likt det. Jeg drakk ikke på noen av festene og er glad for det. Problemet er at jeg er redd for at vennene mine skal bli helt ødelagt eller jeg kanskje mister venner. Jeg har også lyst på kjæreste, men jentene vil bare møtes på fester i helgene. Som sagt, jeg har det veldig bra i ukedagene, men om kveldene i helgene kan jeg bli litt ensom. Begynner folk å feste mindre etterhvert, eller blir det bare verre? Hvis ikke, hva kan jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer