Hopp til hovedinnholdet

Høres dette ut som angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er redd for at jeg har angst, jeg har på en måte alle symptomene, jeg stresser veldig mye over alt du kan tenke deg og tenker negativt. tror også jeg har angstanfall innimellom. for litt siden hadde jeg vondt i magen og var kvalm (tror det er pga snart mensen) men jeg er veldig redd for hjerteproblemer og begynte med en gang å tenke på det. så jeg ble veldig stressa, og ble derfor enda mer kvalm. jeg har plutselig blitt veldig redd for å kaste opp. jeg ble da veldig stressa for at det kom til å skje, siden jeg var i tilleg på tur ganske langt unna huset. så begynte jeg å bli veldig rar og nesten å brekke meg, eller litt kvalt på en måte. det er nå veldig kaldt ute men jeg måtte ta av meg alt jeg hadde på meg siden jeg følte meg så rar. jeg vurderte veldig å bare gå inn i et random hus og spørre om de kunne hjelpe meg, eller bare sette meg ned på veikanten. høres dette ut som noe med angst?eller er jeg faktisk alvorlig syk?jeg kommer til åskrive ett til spørsmål fordiikke plass

SVAR

Besvart 08.11.2019 18:32:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle