Hopp til hovedinnholdet

Skolen tar veldig hardt på meg mentalt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg stresser ekstremt med skole, jeg klarer ikke tenke på noe annet eller slappe av. jeg stresser bare over at jeg ikke klarer noen ting. jeg har ikke noe motivasjon til skole siden jeg ikke aner hva jeg vil bli. jeg gruer meg til skolen siden jeg er redd for at jeg må gjøre noe muntlig. jeg har hørt at noen blir tvunget til det, og at de blir "skreket til" foran alle hvis de prøver å nekte unna. jeg har det allerede veldig vanskelig med de små presentasjonene vi bare har for læreren i grupper. jeg holdt sånn faktisk på å besvime. dette er veldig slitomt, og jeg vurderer å droppe ut, eller starte på online skole. men jeg har ikke sagt det ti foreldrene mine, fordi jeg tør ikke snakke med de om det,og vet ikke hvordan.jeg er bare ekstremt lei skole, og føler det går dårliger og dårligere og jeg bryr meg mindre og mindre. å ta skolen utover flere år er også helt uaktuelt fordi det hadde tatt alt for langt tid før arbeidslivet som jeg gleder meg til. skolen tar veldig hardt på meg mentalt

SVAR

Besvart 10.11.2019 01:44:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle